خبرگزاری شبستان، گروه مسجد و کانون های مساجد: منطقه شوش از مناطق مستضعف نشین در شهر تهران است که به همت چند مسجد و گروه جهادی، هر روز از میزان محرومیت مردم آن کاسته می شود که مسجد حضرت ابوالفضل (ع) (واقع در تهران، خیابان شوش، خیابان ارج) از مهم ترین این خانه های خدا است. خبرنگار ما به منظور اطلاع از فعالیت های این مسجد به ویژه کانون فرهنگی هنری ریحانه الرسول (س) در دوره کرونا گفت وگویی با حجت الاسلام والمسلمین «علی حاتمی»، امام جماعت این خانه خدا داشته است که مشروح آن در ادامه می آید:
فعالیت اهالی و فعالان مسجد حضرت ابوالفضل (ع) در مقابله با شیوع ویروس کرونا از چه زمانی شروع شد؟
فعالیت مسجد حضرت ابوالفضل (ع) در مقابله با این ویروس از اواسط اسفندماه 1398 آغاز شد ولی از فروردین ماه 1399 به صورت منسجم و در قالب گروه جهادی «کاشف الکرب» و به همت هیئت امنا و پایگاه بسیج 22 برادران حضرت ابوالفضل(ع) و پایگاه بسیج خواهران سماویه و کانون فرهنگی هنری ریحانه الرسول (س) انجام می شود. اولین کار ما خریداری یک عدد مخزن 300 لیتری بود تا نمازگزاران و اهالی منطقه شوش بتوانند از این طریق، مواد ضد عفونی کننده را برای مقابله با ویروس کرونا در اختیار داشته باشند. اقدام بعدی، ضد عفونی کردن این مسجد و برخی از امکان و معابر عمومی خیابان شوش است.
چه کارهایی برای همکاری با بیمارستان ها و مراکز درمانی در زمینه درمان بیماران کرونایی و کمک به کارکنان و کادر درمانی از سوی اهالی مسجد حضرت ابوالفضل (ع) انجام گرفت؟
گروه جهادی «کاشف الکرب» و پایگاه بسیج 22 حضرت ابوالفضل (ع) تاکنون در چند نوبت آب میوه و شربت زنجبیل میان کارکنان و کادر درمانی توزیع کردند که کانون فرهنگی هنری «ریحانه الرسول (س)» و پایگاه های بسیج خواهران و برادران با راهبری هیئت امنا و گروه جهادی کاشف الکرب در این زمینه بسیار فعال بوده اند. تلاش داریم به همت نمازگزاران این مسجد و خیران و ناحیه و حوزه مقاومت بسیج منطقه، این کار را همچنان ادامه دهیم تا به زودی شاهد ریشه کن شدن کرونا باشیم.
کانون فرهنگی هنری ریحانه الرسول (س) این مسجد چه فعالیت هایی در زمینه اطلاع رسانی و روشنگری درباره لزوم مقابله همگانی با ویروس کرونا داشته است؟
این کانون که در دهه هشتاد در مسجد حضرت ابوالفضل (ع) تاسیس شد از طریق شبکه های اجتماعی این خانه خدا در پیام رسان های سروش و ایتا اطلاع رسانی کاملی در این باره انجام داده است و از عوامل فعال شدن شبستان مجازی این خانه خدا است. این مسجد همچنین با همکاری کتابخانه این خانه خدا مسابقات کتاب خوانی را برگزار می کند و گروه سرود این کانون نیز در مناسبت های مذهبی و انقلابی، برنامه ها را به صورت متنوع اجرا می کند. جوانان و نوجوانان عضو کانون فرهنگی هنری ریحانه الرسول (س) با همدلی خوبی در خدمت نیازمندان جنوب تهران و اشاعه ارزش های انقلاب اسلامی و عمل به فرمایشات مقام معظم رهبری هستند.
چه کارهایی بچه های مسجد حضرت ابوالفضل (ع) به ویژه کانون فرهنگی هنری ریحانه الرسول (س) در دستگیری از نیازمندان جنوب شهر تهران انجام داده است؟
اهالی این مسجد در چند نوبت و پیرو توصیه مقام معظم رهبری، کمک های مومنانه را میان نیازمندان توزیع کرده اند که هر بار بین 40 تا 50 بسته بوده است و در مجموع، حدود 300 بسته ارزاق را شامل می شود. اقدام دیگر پایگاه های بسیج خواهران و برادران، کانون فرهنگی هنری ریحانه الرسول (س)، گروه جهادی کاشف الکرب و خیریه مسجد حضرت ابوالفضل (ع) جمع آوری کمک ها برای ذبح هر ماه، حداقل یک گوسفند و توزیع گوشت آن میان نیازمندان است، البته در برخی از ماه ها دو گوسفند ذبح شد.
برنامه دیگر بچه های مسجد حضرت ابوالفضل (ع) مرمت خانه چند نیازمند در منطقه شوش تهران است که به صورت جهادی صورت گرفت. توزیع غذای گرم میان نیازمندان نیز برنامه ثابت این مسجد است که این کار نیز با مشارکت کانون فرهنگی هنری ریحانه الرسول (س) و سایر نهادهای این مسجد صورت می گیرد.
روند فعالیت مسجد حضرت ابوالفضل (ع) در ایام تطعیلی مساجد در پی دستورالعمل ستاد ملی مقابله با کرونا چگونه بوده است؟
اهالی مسجد حضرت ابوالفضل (ع) با روحیه انقلابی ای که دارند مطیع مقام معظم رهبری هستند بنابراین هرگاه حکم به تطعیلی مساجد دادند ما نیز تعطیل اما تلاش کردیم به همت پایگاه های بسیج و کانون فرهنگی هنری این کار حتی الامکان کمتر انجام شود. چنان که در بسیاری از مناسبت ها مجالس را برگزار و حتی نماز عید فطر را نیز با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی اقامه کردیم.
نظر شما