به گزارش خبرگزاری شبستان در كرمانشاه؛ هوشنگ بازوند در بازديد از كارخانه اسيد سيتريك كرمانشاه با همراهي مديركل صنعت و معدن و مشاور و مديركل حوزه استاندار و ديگر مسوولين انجام شد؛ اظهار داشت: راه اندازي مجدد اين كارخانه به لحاظ بهره مندي از توان مهندسان داخلي نمونه اي بارز از اقتصاد مقاومتي و مصداقي از تلاش براي جهش توليد به خاطر شروع مجدد فعاليت بعد از ۱۰ سال است.
وي افزود: در كشور دو كارخانه توليد اسيد سيتريك داريم كه امروز با همدلي و همراهي وزارتخانه اي ذي ربط و شستا بارقه هاي اميد در كارخانه اي كه سالها تعطيل بود، مجدداً دميده شد و ضمن كمك به روند افزايشي اشتغالزايي، چرخ توليد را نيز به صدا در آورد.
استاندار كرمانشاه با اشاره به اينكه واردات محصولات مشابه خارجي منوط به اخذ مجوز و تأييد از طرف دوكارخانه توليدي كشور است، تأكيد كرد: با برنامه ريزي صورت گرفته اجازه نخواهيم داد چرخ توليد اين كارخانه متوقف شود و تمام توان مسوولين اقتصادي استان را براي حمايت از توليد خواهيم گذاشت.
قابل ذكر است فعالسازی کارخانه "اسیدسیتریک" یکی از آرزوهای صنعتی کرمانشاه بود و با پيگيري و بازدیدهای مکرر، رایزنیهای متعدد با شستا(شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی) به عنوان سرمایهگذار اصلی این کارخانه، برپایی دهها جلسه و همت مسوولين كارخانه و مهندسان داخلي فعالیت خود را بعد از چند سال وقفه از سر گرفت.
آغاز فعالیت اسیدسیتریک کرمانشاه به سال ۱۳۸۶ برمیگردد که شرکت "کیمیاورزان مهر غرب" با سرمایهگذاری شستا فعالیت خود را در زمینه تولید اسیدسیتریک با ظرفیت۱۲ هزار تن در سال آغاز کرد. این واحد تنها تولید کننده اسیدسیتریک از نوع آبدار و بدون آب در زمان خود بود و محصولات تولیدی آن با کیفیتی قابل توجه میتوانست علاوه بر تامین نیاز داخل، بعد صادراتی هم داشته باشد. اما همه چیز برعکس شد و نه تنها صادراتی صورت نگرفت، بلکه واردات اسیدسیتریک خارجی باعث شد دیگر تولیدات این کارخانه صرفه اقتصادی نداشته باشد و کارخانه بعد از مدت کوتاهی فعالیت تعطیل شد.
اما امروز در سال جهش توليد کارخانه اسیدسیتریک کرمانشاه با سرمايه گذاري هزار میلیارد تومان و فعاليت در سه شيفت نمونه اي از تلاش و كوشش مستمر براي رونق توليد نام گرفت.
نظر شما