به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از البرز، « رامین ربیعی» طی نشستی که سه شنبه 27 آبان با رئیس سازمان بسیج رسانه استان البرز برگزار شد گفت: اشتغالزایی با حمایت از تولیدکنندگان محقق می شود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان البرز افزود: در جریان شیوع بیماری کرونا شاهد افزایش اهتمام تولیدکنندگان در زمینه موادضدعفونی و ماسک بودیم.
وی با اشاره به برخورداری از ظرفیت های تولیدی بیان کرد: امروزه تولید روزانه 5 میلیون ماسک در قالب همین اهتمام ها و پیگیری های به موقع است.
ربیعی ادامه داد: ارائه جواز از سه ماه به یک ماه و حتی به یک روز از تدابیری بود که در جریان شیوع بیماری کرونا برای تولیدکنندگان به منظور پاسخگویی به نیاز مردم در جریان کرونا اتخاذ شد.
وی با اشاره به کسب رتبه برتر کشور در خصوص صدور پروانه، اعلام میزان موجودی انبارها و جذب صنایع خارجی اظهار کرد: کسب رتبه دوم در خروج و ورود کالا، رتبه اول در زمینه کشف قاچاق کالا و ... از رویدادهایی است که با هدف تحقق شعار « جهش تولید» محقق شد.
ارائه پنج راهکار برای دور زدن تحریم های اقتصادی
ربیعی با اشاره به پنج راهکاری که از طرف سازمان صنعت، معدن و تجارت استان البرز در قالب نامه ای به وزیر با هدف کاهش میزان تحریم های اقتصادی ارسال شد عنوان کرد: نخستین راهکار برای دور زدن تحریم های اقتصادی این است که فرآورده های نفت و تولیدهای فرآورده های پتروشیمی توسط بخش خصوصی جایگزین فروش خام شود.
مدیرکل سازمان صنعت، معدن و تجارت البرز ادامه داد: سرمایه بخش خصوصی مردم که امروز در قالب دلار و طلا میان مردم خوابیده است، می توان با تدبیری از طرف دولت به سمت فرآورده های نفتی صرف شود.
وی با اشاره به بهره برداری از ظرفیت های خالی در کارخانه ها بیان کرد: می توان در جهت بهره برداری از ظرفیت های خالی از کارخانه ها، تولید بدون کارخانه ایجاد کرد و در این خصوص وزارت صنعت می تواند دستورالعملی صادر کند که برمبنای آن این طرح محقق شود.
وی ادامه داد: محور سوم محیط زیست است که براساس آن یک سری قوانینی درست شده است که بسیاری گرفتار شدند، معتقدیم محیط زیست هر کارخانه را مانند یک چارت ببینند خروجی آن کنترل شود.
ربیعی خاطرنشان کرد: واحدهای دانش بنیان و هایپر می توانند بنابر قانون در شهرها مستقر شوند و شهرداری و جهاد از این مراکز پول اضافه دریافت نکنند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت البرز در خصوص محور پنجم عنوان کرد: تولیدات داخلی مانند پتروشیمی، فولاد و ... به دست خریدار ایرانی به قیمت داخل پرداخت شود نه دلار؛ نباید هزینه فروش مواد داخلی برای خریدار ایرانی با خارجی یکسان باشد.
نظر شما