«محمدعلی اصل سعیدی پور» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان مازندران در بهشهر اظهار کرد: کشتی رو – رو کامیونی قادر است ۳۰ دستگاه تریلی محتوی کالا را در خود جای داده و در مسیر بندر امیرآباد به سایر بنادر دریای خزر تردد کند.
مدیرکل بنادر و دریانوردی امیرآباد افزود: مسیر ترانزیتی کالا توسط کشتی رو – رو کامیونی را از بنادر شمالی به بندر آکتائو در کشور قزاقستان است.
وی با اشاره به اینکه با ترانزیت کالا به آکتائو، تعدادی کامیون حامل تجهیزات و میوه به آن کشور و سپس از مسیر زمینی به ازبکستان ارسال می شوند، خاطر نشان کرد: ۳ خط منظم ترانزیتی انواع کالا از این طریق به صورت ماهانه بین دو کشور ایران و قزاقستان راه اندازی می شود.
اصل سعیدی پور گفت: پس از وقفه ای ۱۰ ساله در ترانزیت کالا با کشتی های رو – رو کامیونی از بنادر شمالی به کشورهای حاشیه دریای خزر ، فعالیت این نوع کشتی ها جهت ترانزیت انواع کالاها ، برای نخستین بار در بندرامیرآباد آغاز شد.
وی با اعلام اینکه بندرامیرآباد با بهره گیری از شقوق مختلف حمل و نقل کالا از قبیل حمل ریلی ، حمل جاده ای ، حمل ترکیبی ، حمل و نقل چند وجهی نقش بسزایی را در صادرات ، واردات و ترانزیت کشور ایفاء میکند، افزود: با تکمیل و بهره برداری از اسکله رو – رو ریلی و توسعه زیرساخت های ریلی و لجستیکی ، شاهد رشد چشمگیر ترانزیت کالا از بندرامیرآباد به کشورهای حوزه CIS ، عراق و افغانستان باشیم.
مدیرکل بنادرودریانوردی امیرآباد، یکی از مهمترین ویژگی این نوع از حمل و نقل کالاها را صرفه جویی در هزینه های جابجایی کالاهای تجارتی از مبدأ تا مقصد و کنترل کامل بر تمام مسیر حمل برشمرد و یادآور شد: با فعال شدن این خط ترانزیتی و کاهش هزینه های تمام شده ، صاحبان کالا بیش از پیش نسبت به ترانزیت کالا از این مسیر ترغیب می شوند.
به گزارش شبستان، کشتی های رو – رو کامیونی برای حمل خودرو و سایر محموله هایی که روی چرخ قرار دارند استفاده می شوند و پل های متحرک در آن امکان ورود و خروج وسایل نقلیه موتوری را به کشتی فراهم می سازد.
نظر شما