برهم زدن آسایش فرزند بی سرپرست با هیچ دین، مذهب  و استنباط عقلی پذیرفتنی نیست

بر هم زدن آسایش فرزندی بی سرپرست از ایران عزیز را با هیچ دین و مذهب و با هیج دلیل روایی و استنباط عقلی نمی توان پذیرفت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، شهرداری بندرعباس روز چهارشنبه (۲۸ آبان) با خبر شده بود که فردی در کوچه ثارالله محله ۲۲بهمن در ورودی آبراه( خور) اقدام به ساخت یک خانه مسکونی کم دوام در مسیر سیلاب کرده است لذا برای برخورد با آن ماموران سد معبر این آلونک را تخریب کردند.

طبق اعلام مسوولان شهرداری بندرعباس ،تخریب این بنا که علاوه بر اینکه در مسیر رودخانه و سیلاب قرار داشت بدون مجوز قانونی و معیارهای ساخت یک واحد مسکونی بود از همین رو شهرداری براساس مجوز واختیارهایی که داشت با آن برخورد کرد که این اقدام آنها واکنش های در شبکه های اجتماعی و سپس مسوولان را در پی داشت.

زمانی که این حادثه رخ داد شبکه های اجتماعی فیلمی از تخریب سرپناه یک زن سرپرست خانوار در شبکه های اجتماعی منتشر کردند و آن را به صورت گسترده  بازتاب دادند ، این اقدام عکس العمل های مختلفی در پی داشت تا جایی که برخی ازاین گروهها خواستار استعفای شهردار شدند.

شهرداری بندرعباس بدنبال این واکنش ها در پیامی اعلام کرد: منزل این زن در زمین‌های تصرفی ملی ساخته شده بود و ساخت و ساز آن غیر قانونی بوده است.

در ادامه این پیام ذکر شده بود که  پیش از این ، چندین مرتبه به این خانواده تذکر داده شد که محل را ترک کنند چرا که وی در منطقه غیرمجاز و نا امن که بستر رودخانه بود اقدام به ساخت این اتاقک کرده بود.

بر اساس این متن با دستور شهردار، تکلیف شد  که علاوه برپرداخت تمام هزینه های درمان با هماهنگی وزارت مسکن و شهرسازی زمینی به این خانواده اهدا شود.

 این زن سرپرست خانوار پس از تخریب خانه (اتاقک) اقدام به خودسوزی کرده بود که  با ۱۷درصد سوختگی در بیمارستان  شهید محمدی بستری شد.

درجریان این حادثه مدیران کل بهزیستی و کمیته امداد هم به محل رفتند و متوجه شدند این خانواده بدنبال ترک سرپرست خانوار به دلایل نامعلوم چند سال در خانه پدر شوهر خود زندگی می کردند و از لحاظ معیشتی در وضعیت نامناسبی قرار داشتند ، کمک های بهزیستی هم کفاف زندگی آنها را نمی کرد.

این خانواده با توجه به نداشتن سرپناه چندی قبل در جوار منزل پدر شوهر خود و در بستر رودخانه و مسیل اقدام به ساخت فوری و غیر اصولی یک اتاقک بلوکی کرده بودند که پس از اطلاع شهرداری آن را غیر مجاز شناخت وتخریب کرد.

این حادثه همان شب جنبه قضایی هم پیدا کرد که با ورود مجتبی قهرمانی دادستان عمومی وانقلاب بندرعباس به آن ،دستور تشکیل پرونده قضایی برای متخلفان داده شد ،وی اعلام کرد که چگونگی رویداد در دست بررسی است و به سازمان‌های حمایتی هم دستور قضایی داده شده است که به این خانواده کمک فوری شود.

دبیر ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر استان کهگیلویه و بویراحمد به این موضوع واکنش نشان داده و یادادشتی به شرح ذیل برای این خبرگزاری ارسال کرده که متن کامل آن در ذیل آمده است.

 


✍️به نام خدایی که برای تبلیغ و اجرای عدالت، پیامبرانی فرستاد که خود عین عدالت بودند و مجریان عدالت و مقابله با ظلم را در گرو اجرای عدالت قرار داد و خدایی که  رحم، مروت و انسانیت را در نهان بشریت  قرار داد تا زشتی و ناپسندی اعمال و رفتار انسان را در عرصه گیتی پاک کند.

اما دیدگاه بنیان گذار انقلاب اسلامی امام خمینی (ره) که فرمودند: «به مجلس، دولت و دست اندرکاران توصیه مى نمایم که قدر این ملت را بدانید و در خدمتگزارى به آنان خصوصاً مستضعفان و محرومان و ستمدیدگان که نور چشمان ما و اولیاى نعم همه هستند و جمهورى اسلامى رهاورد آنان و با فداکاری هاى آنان تحقق پیدا کرد و بقاى آن نیز مرهون خدمات آنان است، فروگذار نکنید».

همچنین در کلام مقام معظم رهبری است که: «در کشور ما، مثل خیلی جاهای دیگر، قشر محروم و فقیر و پابرهنگان و روستاییان و طبقات مستضعف، بیشتر مظلوم واقع شدند. در حق آن‌ها، احتمال مظلومیت قوی‌تر است، تا فلان آدم پولدار زمین دار وسیع الامکان. به درد و تظلم همه باید رسید؛ اما به آن کس که در او، احتمال مظلومیت بیشتر است - قشرهای مظلوم و پایین جامعه - دلسوزانه‌تر باید رسید».

آنچه که این روزها کام پیر و جوان، زن و مرد، دختر و پسر ایران و ایرانی را تلخ کرد، رفتاری ناشیانه از چند مجری قانون بود که در راستای اجرای  قانون انجام دادند،

اما زیبایی زندگی دینی و  اخلاقی و رسالت  انسانی را در آن مشاهده نکردیم، چرا که دور از عقول بشریت اتفاق افتاد.

پیامبر اسلام که خود نماد رحمت، مروت و عدالت بود و ‌‌یادگاران آن نبی رحمت هم مجریان عدالت برای زندگی دنیای ما بودند، دیدگاه آخرین دین حق را به مجریان عدالت این گونه تشریع می فرمایند: «ثَلاثَهُ اَشیاءَ یَحتاجُ النّاسُ طُرّا اِلَیها: اَلامنُ و َالعَدلُ و َالخِصبُ ؛ سه چیز است که همه مردم به آنها نیاز دارند: امنیّت، عدالت و آسایش».

همان راهکاری است که امروز بشریت دنبال برنامه ریزی برای گذران اندک زندگی دنیا است.

آنچه که ما امروز شاهد آن در شهر بندر عباس دلیر  بودیم، مقوله اجرای قانون برای امنیت و عدالت بود؛ ‌اما آنچه که تلخی را در اذهان همه ما تداعی کرد، بر هم زدن آسایش فرزندی بی سرپرست از ایران عزیز بود و این تلخی را با هیچ دین و مذهب و با هیج دلیل روایی و استنباط عقلی نمی توان پذیرفت، چرا که در شریعت اسلام عزیز بلند کردن صدای مظلوم و یتیم را دور از انسانیت می دانند؛ آنجا که امیر المومنین (ع)  در راستای عدالت حنجره پاره می‌کند «که اگر مسلمانی به خاطر بیرون کشیدن خلخال از پای یک دختر یهودی از غصه بمیرد، رواست».

به راستی چه شده است که دختر شیعه علی بن ابیطالب (ع) صدای مظلومیتش بلند شد و شب همه خوابیدیم؟!

چه انتخابی کرده ایم که منتخبین ما قانون برای خراب کردن سرپناه یک یتیم وضع می‌کنند؟!

به راستی چه شده است ما را !!!که عده ای نظاره گر خرابی خانه یک یتیم بودند، بدون اینکه برای خود وظیفه شرعی را قرار دهند؟!

مگر دستگیری از یتیم در شریعت ما مورد تاکید نیست؟!
 

ملت عزیز ایران اسلامی: حال سوال اینجاست که گمشده امروز بندرعباس قهرمان و ایران اسلامی و جامعه بشری چیست و کجا باید پیدایش کرد؟؟؟

«حمزه پیشقدم»، دبیر ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر استان کهگیلویه و بویراحمد

کد خبر 996163

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha