به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، «سیدعلی موسوی» امروز (۵ آذر) در آئین تکریم و معارفه رئیس سابق و جدید دانشگاه فنی و حرفه ای استان کهگیلویه و بویراحمد ضمن تاکید بر تغییر نگاه دانشگاه فنی و حرفه ای، اظهار کرد: اگر دانشگاه راه و سیاست آن، برنامه و اهداف در راستای رسالت دانشگاه باشد شاهد افزایش رشد و توسعه و همچنین افزایش دانشجویان خواهد بود.
مدیرکل نظارت و ارزشیابی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور گفت: اولین مسئولیت دانشگاه این است که دانشگاه و تمام عوامل وظیفه تربیت نیروی انسانی بازار کار را دارند، در مرحله دوم دانشگاه نقش فعالیت های پژوهشی در راستای تبیین بازار کار را داشته باشند.
وی ادامه داد: دانشگاه ها وظیفه دارند کارکردهای فرهنگی و اخلاق حرفه ای را تبیین کنند یعنی افرادی که خدمات فنی به جامعه ارائه می دهند صاحب اخلاق حرفه ای باشند، مسئولیت اجتماعی از طریق آگاهی رساندن به دانشجو و اساتید صورت می گیرد، ولی نعمتان دانشگاه دانشجویان هستند.
موسوی یادآور شد: دفتر ریاست دانشگاه، کارگاه، آموزش و حتی برخورد نگهبان ورودی دانشگاه باید کلاس آموزش و فرهنگ برای دانشجو باشد.
مدیرکل نظارت و ارزشیابی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور با بیان اینکه کانون توجه باید دانشجو باشد، گفت: جای تاسف است خوابگاه دانشجو در پایین ترین سطح و اتاق رئیس دانشگاه با کیفیت ترین امکانات باشد، یا غذای سلف سرویس دانشجو با غذای ریاست تفاوت داشته باشد نقطه آغاز تبعیض است و دانشجو یاد می گیرد تبعیض در جامعه داشته باشد بنابراین ولی نعمتان دانشگاه دانشجویان هستند.
وی با بیان اینکه دانشگاه مانند یک میدان دو ماراتن است، گفت: موضوعات و مقوله های آموزشی و فرهنگی در مدارس یاد نگرفته است در دانشگاه باید آموزش داده شود.
موسوی با بیان اینکه دانش پایه یک کار بزرگ شامل آموزش فنی و حرفه داشته باشد، گفت: ضرورت تکنولوژیکی باید دنبال شود یعنی در حوزه فن آوری باید برنامه و طرح داشته باشد یعنی مشکلات تولید و موانع فن آوری باید شناسایی و دنبال شود.
مدیرکل نظارت و ارزشیابی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور گفت: ضرورت های آموزشی باید در قالب مهارت ها، دانایی ها را به توانایی تبدیل کند.
وی با بیان اینکه دانشگاه فنی و حرفه ای شهر یاسوج بر توسعه ناخالص شهر یاسوج می تواند اثرگذار باشد، گفت: ضرورت اشتغال فارغ التحصیلان از ضرورت های مهم دانشگاه است.
موسوی اظهار کرد: استان ظرفیت های مهمی در حوزه اشتغال دارد که سرپرست دانشگاه می تواند در راستای شناخت این ظرفیت ها گام بردارد و در توسعه و اشتغال استان نقش داشته باشد و اگر نقش فنی و حرفه ای را درصدد کاهش بیکاری هستیم باید دانشگاه فنی و حرفه این موضوع را دنبال کند ،سرپرست دانشگاه می تواند کار تیمی را دنبال کند و اظرفیت بسیج دانشجویی و بسیج اساتید استفاده شود.
«رحیم امین زاده» نیز در این آئین با بیان اینکه در مدت ۷ سال گذشته مسئول بسیج دانشگاه بودیم، گفت: بسیج دانشگاه در روستاها اقدام به کارهای عمرانی و زیرساختی می کرد که صاحب رتبه های برتر در سطح کشور شد.
رئیس سابق دانشگاه فنی و حرفه ای استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: همه وظیفه داریم دانشجویان را به گونه ای برای صنعت تربیت کنیم ، خلاء های یادگیری را دانشگاه می تواند پر کند.
وی ادامه داد: معتقدم دانشگاه باید فضای بروز داشته باشد در اولین گام ها طراحی ها صاحب فضای سبز، تغییرات در چیدمان ساختمان گام برداشته شد.
امین زاده با بیان اینکه به تجربه و علم دانش پایه اشراف دارم، گفت: دانشگاه فنی و حرفه درخصوص چیدمان کارگاه و نیروی انسانی سعی شد متفاوت باشد و متناسب با شان دانشگاه و دانشجو باشد و اعتقادی به مسئله رئیس و مرئوس نداشتم.
رئیس سابق دانشگاه فنی و حرفه ای استان کهگیلویه و بویراحمد یادآور شد: ۱۳ رشته کاردانی داشتیم که ۱۰ رشته افزوده شد، تجهیزات کارگاه ها، تجهیز سالن ورزشی، توجه به خوابگاه پسران در سه طبقه، تجهیز آشپزخانه خوابگاه های دخترانه را داشتیم.
نظر شما