حجت الاسلام و المسلمین «محمد ملک زاده» در گفتگو با خبرگزاری شبستان در قم ضمن تسلیت رحلت شهادت گونه حضرت فاطمه معصومه(س) اظهار داشت: در طول قرون مختلف بعد از وفات کریمه اهل بیت(ع) در این دیار مقدس تاکنون، شهر قم ملجأ و پناهگاه همه محبان و شیعیان بوده و به خصوص پس از تأسیس حوزه علمیه در اینجا به همت مرحوم آیت الله شیخ عبدالکریم حائری، به مرکز نشر جهانی معارف قرآن و اهل بیت(ع) تبدیل شد.
عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی افزود: بزرگان و شخصیت های مطرح علمی و فرهنگی و به خصوص دینی بسیاری در حرم مطهر حضرت معصومه(س) و اطراف حرم از جمله قبرستان شیخان ، مدفون هستند و هر کدام از این ها چهره های بزرگی بوده اند که افتخارشان این بوده که در سایه حرم ملکوتی دختر بزرگوار امام موسی بن جعفر(ع) زیسته اند.
استاد حوزه و دانشگاه همچنین گفت: خدای متعال به برکت بانوی کرامت، عزت و اعتبار و نعمت مهمی در اختیار مردم قم قرار داده و آنچه مهم است این که ما قدردان این نعمت باشیم و در حراست از آن بکوشیم.
وی افزود: لازمه قدردانی از این نعمت عظیم به این است که اولاً با عمل به دستورات قرآن و اهل بیت(ع) در عمل نشان دهیم که شیعه و محب خوبی برای حضرات معصومین(ع) هستیم و ثانیاً هم این که به قدر وُسع و توان خود در حفظ و حراست از شأنیت و جایگاه فرهنگی و مذهبی شهر مقدس قم به عنوان عُش آل محمد(ص) اهتمام بورزیم.
ملک زاده همچنین ابراز داشت: در شرایطی که متأسفانه در سال های اخیر، تا حدودی چهره و هویت فرهنگی و مذهبی قم خدشه دار شده و به دلایل مختلف شاهد هجمه فرهنگی دشمن و تشدید این روند هستیم، آن چه از مردم و مسئولان شهر و استان قم انتظار می رود این است که نگذارند هویت فرهنگی آشیانه اهل بیت(ع) دستخوش تغییراتی شود که زیبنده شهر حضرت فاطمه معصومه(س) نیست.
نظر شما