«حجتالاسلام علی فدیعمی» در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اهواز اظهار کرد: خداوند پیغمبران را به عنوان هدایتگران بشریت برای تعیین ضرورتهای زندگی بشریت به همراه کتاب به سوی مردم فرستاد تا در سختیها و دشواریها با مطالعه آن کتاب بتوانند مسیر خود را پیدا کنند.
امام جمعه موقت ویس با بیان اینکه کتاب مهمترین ابزار پیامبران برای هدایت بشریت بوده است افزود: یک راهنمای خوب و یک پیشوای آگاه همواره باید کتاب را همراه همیشگی خود بداند.
وی با اشاره به آیه «اقراء باسم ربک الذی خلق» تصریح کرد: خواندن یکی از مهمترین دستورات الهی بوده که باید فرهنگ آن در جوامع مختلف نهادینه شود، متاسفانه امروزه در مساجد شاهد هستیم که برخی ائمه جماعات از مطالعه فاصله گرفتهاند اگر یک امام جماعت خود را از کتاب و مطالعه بینیاز بداند کار او در جامعه با مشکل مواجه میشود.
حجتالاسلام فدیعمی با حدیث ثقلین اشاره کرد و ادامه داد: مسجد به تعبیر امام خمینی (ره) به عنوان سنگر شناخته میشود و باید تمام ابعاد اجتماعی را در آن مدنظر قرار داد؛ مسجد علاوه بر محیطی برای عبادت باید سنگری برای تقویت آموزههای اسلامی باشد و پررنگ کردن یا کم رنگ کردن فعالیتی در مسجد شایسته نیست.
وی با تاکید بر اینکه در فعالیتهای مسجدی باید عدالت و مساوات رعایت شود اذعان کرد: یکی از نعمتهای مهم اسلام مساوات و عدالت است که در فعالیتهای مسجدی نیز این مساوات باید با دقت مدنظر قرار گیرد، مقام معظم رهبری به عنوان الگوی جامعه ما میفرمایند در منزل من هر شب همه مطالعه میکنند و این بهترین الگو برای جامعه است.
امام جمعه موقت ویس با بیان اینکه انتظارات رهبری در جامعه به کلی صورت نگرفته است یاد آور شد: جامعه نخبگان باید به صورت ویژه این انتظارات را بررسی و در جامعه عمومی نهادینه کنند، امروزه شبکههای اجتماعی بدون مدیریت جایگزین مطالعه شده و باید برنامهریزی مدونی برای آن صورت گیرد.
نظر شما