به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، حجت الاسلام « بشیر عالیشاه » امروز(۶آذر) در حاشیه آئین بهره برداری از یک واحد مسکونی مددجویی و کلنگ زنی 10 خانه مددجویی در شهرستان سیمرغ ضمن گرامیداشت ساروز وفات شهادت گونه کریمه اهل بیت(ع) حضرت فاطمه معصومه (س)، بیان کرد: یکی از کارهایی که با مشارکت بسیج سپاه در حال انجام است بحث احداث مسکن مددجویان تحت حمایت کمیته امداد استان است.
مدیرکل کمیته امداد استان مازندران افزود: امروز در شهرستان ولایت مدار و شهید پرور سیمرغ با حضور خیران و مسئولان حضور یافتیم تا با کمک سپاه یک واحد مسکونی ویژه خانواده امداد افتتاح شود، همچنین کلنگ احداث 10واحد مددجویی دیگر به زمین زده شود. خانه مددجویی که کمیته امداد احداث می کند به مساحت ۵۰ متراست که با مشارکت خیران و سپاه کربلا مازندران در قالب تفاهم نامه ای درحال انجام است.
حجت الاسلام عالیشاه خاطرنشان کرد: امروز احداث مسکن هر متر حدود ۲ میلیون تومان هزینه بر می دارد، ۵۰ متری حدود ۱۰۰ میلیون تومان هزینه دارد که بخشی توسط کمیته امداد و بخشی از هزینه های ساخت خانه مددجویان به همت مجمع خیرین مسکن ساز و محرومیتزدایی تامین میشود.
وی گفت: در مازندران ۴ هزار نیازمند مسکن وجود دارد که ۳ هزار نفرد فاقد زمین بوده و هزار نفر زمین دارند امسال امیدواریم بتوانیم هزار مسکن در پی تفاهم نامه با سپاه پاسداران احداث کنیم، تا به امروز هزار و 580 نفر به بنیاد مسکن و دهیاری و بخشداریها برای اخذ پروانه مسکن معرفی شدند.
حجت الاسلام عالیشاه بیان کرد: پس از صدور پروانه ساختمانی، ثبت سامانه بنیاد مسکن می شود تا با استفاده از تسهیلات این بنیاد به مبلغ ۵۰ میلیون تومان و ۳۰ میلیون تومان بلاعوض بنیاد مسکن و پیمانکاری سپاه تا پایان سال این هزار مسکن را تحویل خانوادههای نیازمند دهیم.
مدیرکل کمیته امداد مازندران ضمن ابراز نگرانی از کندی روند صدور پروانه ساختمان برای مددجویان استان، تصریح کرد: روند صدور پروانه ساختمانی برای مددجویان بسیار ضعیف است. تسریع این امر یک اقدام بسیجی و جهادی را می خواهد؛ می طلبد استاندار محترم مازندران یک دستور ویژه بدهد مثل ایام سیل یک سری از فرآیند هایی حذف شوند و بعضی از استعلام هایی که نیاز نیست را از خانواده های امداد گرفته نشود.
وی اذعان کرد: کمیته امداد استان نیز براین عقیده استوار است که خانه مددجویان باید به صورت کاملا فنی و مهندسی احداث شود. همچنین در جمع کاربری روستا قرار بگیرد و خارج از بافت نباشد. که تحقق این مهم نیازمند این است یک اتحاد و همدلی در استان ایجاد شود تا با تسریع امور صدور پروانه ساختمان بیشتر از هزار مسکن مددجویی احداث و تحویل خانواده های امداد شود.
حجت الاسلام عالیشاه تاکید کرد: روند صدور پروانه ساختمان برای مددجویان فاقد مسکن بسیار ضعیف است و حق مددجویان درحال تضییع است باید مجمع نمایندگان استان و استاندار مازندران به صورت ویژه برای تسهیل این امر وارد میدان عمل شوند. تا به راحتی پروانه ساختمان صادر و ثبت سامانه بنیاد مسکن شود و سپس کمیته امداد مددجو را معرفی به بانک کند. همچنین در تضمین وام ها باید به گونه ای برنامه ریزی شود که مددجویان به صورت زنجیره ای از وام بهره مند شوند و حق خانواده ها ضایع نشود.
وی با بیان اینکه زمانی که برای مددجویان سرپناه ایجاد شود معنی واقعی لذت لبخند بروز و ظهور می کند، گفت: اصحاب رسانه و خبر، صدا و سیمای مرکز استان مازندران برای تسهیل امور مرتبط با مددجویان آگاهی رسانی و اطلاع رسانی نمایند.
نظر شما