هشدار سطح قرمز در خوزستان/ مردم از سفرهای غیرضروری پرهیز کنند

بن‌عباس از بارندگی‌های شدید از هشتم تا دهم آذرماه در خوزستان خبر داد و گفت: مردم از سفرهای غیرضروری پرهیز و از رودخانه‌ها و اجسام قابل سقوط دوری کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «امید بن‌عباس» ظهر امروز (پنجشنبه ۶ آذر) در جمع خبرنگاران، با اشاره به گزارش هواشناسی مبنی بر تقویت فعالیت سامانه بارشی، وقوع سیلاب در مناطق کوهستانی و آبگرفتگی در مناطق شهری از روز شنبه تا اوایل دوشنبه هشتم تا دهم آذرماه اظهار کرد: این سامانه با مخاطراتی چون رگبار و رعد و برق، بارش شدید، وزش باد متوسط تا شدید گاهی تندباد لحظه‌ای، ریزش تگرگ در مناطق مستعد و بارش برف در ارتفاعات همراه است.

 

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان با بیان اینکه مناطق اثر این سامانه اکثر نقاط استان به ویژه مناطق شمالی، شمال شرقی، شرقی، جنوب شرقی و مرکز استان است افزود: فعالیت این سامانه جاری شدن سیلاب، طغیان رودخانه‌ها، لغزندگی جاده‌های کوهستانی، آبگرفتگی معابر شهری، اختلال تردد در جاده‌ها و بالا آمدن آب رودخانه‌ها را به دنبال دارد.

 

وی اضافه کرد: به همه شهروندان، روستائیان، عشایر، رانندگان و ساکنان در معرض خطر عشایر توصیه می‌شود از هر گونه تردد و توقف در مجاورت منابع آبی و مناطق با احتمال وقوع صاعقه، جاری شدن روان آب و سقوط اجسام و درختان جدا پرهیز کنند.

 

بن‌عباس بر فاصله گرفتن از رودخانه‌ها و مسیل‌ها، احتیاط در تردد جاده‌ای، اجتناب از سفرهای غیرضروری و به همراه داشتن تجهیزات زمستانی در جاده‌های کوهستانی در شرایط کنونی تاکید کرد.

 

وی ابراز کرد: جابجایی ساکنان مناطق در معرض خطر به ویژه عشایر و ساکنان در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها و اسکان در مکان‌های امن تا رفع شرایط اضطراری مهم است و تمامی فرمانداران و دستگاه‌های اجرایی ضمن حضور در محل فعالیت، تمهیدات لازم جهت آمادگی و مقابله با حوادث احتمالی را اتخاذ کنند.

 

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان تصریح کرد: استقرار اکیپ‌های عملیاتی راهداری به همراه ماشین آلات مورد نیاز جهت انجام اقدامات لازم و عبور سریع سیلاب و رواناب، اعزام و استقرار ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز به ویژه در مناطق با پیش بینی بارش بیشتر، آمادگی کامل شعب هلال احمر و فراهم ساختن امکانات مورد نیاز به منظور امداد رسانی به موقع، اتخاذ تدابیر لازم جهت پایداری شبکه برق‌رسانی و پیشگیری از وارد آمدن خسارت به بخش‌های مختلف کشاورزی به دستگاه‌های مربوطه ابلاغ شده است.

 

وی با تاکید بر لزوم مسدود کردن جاده‌های حادثه خیز در صورت لزوم با هماهنگی فرمانداری‌ها طبق ضوابط و آماده باش کامل نیروها و تجهیزات مورد نیاز جهت دفع سریع فاضلاب و آب‌های سطحی و عبور سیلاب احتمالی عنوان کرد: بررسی تجهیزات اضطراری مانند دیزل ژنراتورها و سایرتجهیزات، بررسی مستمر رودخانه‌ها، مسیل‌ها، کانال‌ها، سیل‌بندها، دایک‌های حفاظتی اطراف روستاها و سایر مناطق در معرض خطر و اتخاذ تدابیر لازم به منظور عبور سیلاب لازم است.

 

بن‌عباس خاطر نشان کرد: تجهیز مراکز ویژه و پیش‌بینی و ذخیره سوخت و تجهیزات مورد نیاز از دیگر موارد ابلاغ شده به دستگاه‌های متولی است.

 

کد خبر 997564

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha