«عباس بیرامی» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در ایلام اظهار کرد: در حال حاضر 94دفتر پیشخوان دولت و ICT روستایی به ارائه خدمات به مردم استان می پردازند که این دفاتر نقش زیادی در کاهش سفرهای درون شهری داشته و توسعه این دفاتر در شهرها و روستاها می تواند باعث راحتی بیشتر مردم ، کاهش هزینه ها و افزایش رقابت بین دفاتر شود.
وی تصریح کرد: دستگاه های اجرایی باید براساس بند 3 ماده 37 قانون مدیریت خدمات کشوری (فناوری اطلاعات و خدمات اداری ) و بند پ ماده 67 قانون برنامه ششم توسعه از موازیکاری در اجرای برونسپاری خدمات خودداری کنند.
بیرامی گفت: براساس قانون باید با هدف یکپارچهسازی خدمات و دفاتر از سال ۱۳۸۸، دفاتر موازی مانند دفاتر الکترونیک شهر، دفاتر خدمات بیمه تأمین اجتماعی و دفاتر بیمه سلامت به این دفاتر تبدیل شوند که ظاهرا سازمانهای مربوطه در این باره مقاومت میکنند.
مدیرکل ارتباطات وفناوری اطلاعات استان ایلام ابراز کرد: در برخورد جدی با دفاتر پیشخوان متخلف مصمم هستیم و همانطورکه وظیفه داریم بر عملکرد دفاتر نظارت داشته باشیم، با دفاتر متخلف برخورد می شود و از سوی دیگر باید مدافع حقوق دفاتر نیز باشیم.
وی افزود: نحوه تقسیم و واگذاری خدمت دستگاه ها و اپراتورها به دفاتر پیشخوان مورد اعتراض برخی از مدیران این دفاتر است که در حال رایزنی جهت رفع این مشکل با همکاری دستگاه ها و استانداری هستیم و در حال حاضر بهترین گزینه برای آن سامانه رتبه بندی دفاتر می باشد.
بیرامی خاظرنشان کرد: دستگاه های اجرایی نباید با معیارهای خودشان دفاتر را رتبه بندی کنند و خدماتشان را براساس رتبه بندی که انجام داده اند به دفاتر دهند.
نظر شما