«میثم زارع» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در شیروان اظهارداشت: صاحبان اقامتگاههای بومگردی این شهرستان به دلیل ناتوانی در بازپرداخت اقساط، از دریافت تسهیلات کرونایی استقبال چندانی نکردند.
مدیر اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شیروان بیان کرد: بعد از تعطیلی چندماهه اقامتگاه ها و هتل های شهرستان، با توجه به سود بالای تسهیلات کرونایی که ۱۲ درصد تعیین شده است، فعالان این بخش هیچ اقدامی برای دریافت این تسهیلات حمایتی صورت ندادند.
زارع با بیان اینکه در این مدت، تعطیلی اقامتگاهها و هتل ها، خسارات بسیاری را به دست اندرکاران این مشاغل وارد کرده است، عنوان کرد: این وضعیت موجب شده تا اقساط بانکی تسهیلات پیشین آنان چندین ماه به تعویق بیفتد که همین خود یکی از دلایل بی میلی آنان به گرفتن تسهیلات جدید است.
وی با ابراز گلایه از فشار بانک ها به صاحبان این مشاغل برای پرداخت اقساط و ندادن مهلت به بدهکاران،خاطر نشان کرد: این در حالی است که از زمان شیوع ویروس کرونا، به دلیل نگرانی از ابتلا به بیماری و از سویی ممنوعیت و محدودیت های اعمال شده، تاکنون کمتر مسافر و گردشگری در این مکان ها اسکان گرفته است و بر این اساس انتظار می رود بانک ها نیز وضعیت این افراد را درک کرده و فرصت بیشتری برای بازپرداخت اقساط به آنان بدهند.
وی ادامه داد: قبل از شیوع ویروس کرونا شمار شاغلان در این مراکز زیاد بود که اینک با توجه به تعطیلی مراکز، شمار فعالان این بخش به شدت کاهش یافته است.
به گفته مدیر اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شیروان، تنها موج نخست شیوع ویروس کرونا در نوروز امسال بیش از هشت میلیارد ریال خسارت به حوزه گردشگری شهرستان شیروان وارد آمده است.
زارع با بیان اینکه اکنون هشت اقامتگاه بومگردی و دو هتل در شهرستان شیروان فعالیت دارد، گفت: ۶ روستای این شهرستان نیز روستای هدف گردشگری معرفی شده است.
نظر شما