به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد، « محمدحسن وراثی» با اشاره به اینکه بهمنظور افزایش مهارت شغلی مددجویان و مجریان طرحهای اشتغال و پایدارسازی هر چه بیشتر طرحهای اشتغال این نهاد دورهای آموزشی متناظر طراحی و برگزار میکند، گفت: در هشتماهه ابتدای سال جاری 120 نفر از مجریان طرحهای اشتغال کمیته امداد شهرستان تفت در دورههای مهارتآموزی و پایدارسازی شرکت کردند.
وی بابیان اهمیت توسعه مشاغل خانگی خرد و زودبازده ویژه مددجویان تحت حمایت با اولویت تولیدات روستایی و صنایعدستی، اظهار کرد: ایجاد فرصتهای جدید اقتصادی با رویکرد توانمندسازی گروههای هدف در عرصههای کشاورزی، دامپروری و خدمات و همچنین مدیریت زنجیرههای تولیدی و دانشبنیان در حوزه کشاورزی، صنایعدستی در مناطق روستایی ازجمله رویکردهای این نهاد در توانمندسازی محرومان است.
رئیس کمیته امداد شهرستان تفت افزود: تمرکز این نهاد بر توانمندسازی اقشار نیازمند از طریق استعداد سنجی، مهارتآموزی، ایجاد اشتغال، ارائه آموزشهای فنی و حرفهای، اعطای وام و کمک به بهبود فضای کسبوکار و اشتغال پایدار است.
وی ادامه داد: دورههای آموزشی موردنظر با رعایت توصیههای بهداشتی و بهصورت حضوری برگزار شد و نکات لازم درزمینهٔ راههای رعایت بهداشت فردی و محیطی در مبارزه با بیماری کرونا و همچنین بهداشت و نحوه پرورش دام سبک و چگونگی مبارزه با بیماریهای دام و واکسیناسیون دام به مجریان طرحهای اشتغال آموزش داده شد.
وراثی گفت: اساتید و کارشناسان مجرب از مراکز بهداشت، سازمان دامپزشکی و جهاد کشاورزی در اجرای دورههای آموزشی، کمیته امداد شهرستان تفت را همراهی و توصیههای بهداشتی کاربردی را با توجه به وضعیت و شرایط منطقه به مخاطبان ارائه کردند.
نظر شما