به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قزوین به نقل از روابط عمومی استانداری قزوین، «منوچهر حبیبی» در جلسه ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا در استان بیان کرد: هزینه تهیه هر کیت تقریبا ۱۰۰ هزار تومان است و قرار شده ۱۰ هزار کیت باقی مانده از محل اعتبارات دفتر امور شهری و روستایی استانداری قزوین با مشارکت شهرداری ها و دهیاری های استان خریداری شود.
فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد مقابله با کرونا استان قزوین ادامه داد: 80 درصد این کیت ها میان جمعیت شهری و 20 درصد میان جمعیت روستایی استان توزیع میشوند و مدیران کل دفاتر شهری و روستایی هماهنگی لازم را در این زمینه با هماهنگی معاون امور عمرانی انجام خواهند داد.
وی عنوان کرد: تا به امروز دانشگاه علوم پزشکی با تست پی سی آر برای شناسایی بیماران اقدام می کردند و به طور معمول 500 تا 800 تست در روز انجام می شد ولی با ورود این کیت ها تعداد آزمایشها و میزان بیماریابیها افزایش خواهد یافت.
حبیبی اضافه کرد: ما برای اصلاح وضعیت قرمز کرونایی استان، اقدامات زیادی از توبیخ مدیران کل، بانکداران و دهیاران با وجود میل باطنی خود انجام داده ایم تا به کاهش 20 درصدی میزان بستری های استان رسیدهایم و باید همه برای حفظ این وضعیت و بهتر شدن آن کمک کنیم.
وی با اشاره به تمهیدات و هماهنگیهای صورت گرفته برای راه اندازی نقاهتگاه در استان اظهار کرد: تاکنون یک نقاهتگاه در آبیک با 80 تخت و یک نقاهتگاه در تاکستان با 32 تخت راه اندازی شده است و در شهر قزوین هم برای استفاده از ظرفیت خوابگاه های دانشگاه علوم پزشکی، دانشگاه بین الملل و دانشگاه آزاد اقدام شده است.
فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد مقابله با کرونا استان قزوین گفت: خوابگاه های 2 مجموعه دانشگاه آزاد و علوم پزشکی استان را برای بیماران کرونایی و کادر درمان استان تجهیز کرده ایم و بیش از یک هزار تخت خوابگاه دانشگاه بین الملل هم در اختیار ما قرار دارد و اگر ضرورتی بود مورد استفاده قرار میگیرد.
وی با اشاره به تهیه 400 کپسول اکسیژن برای قرنطینه خانگی بیماران، افزود: تاکنون ۱۱۴ کپسول به دانشگاه علوم پزشکی استان تحویل داده شده و قرار است هر هفته ۵۰ کپسول دیگر تحویل داده شود.
حبیبی در ادامه اهار کرد: طبق تأکیدات صورت گرفته، سامانه چکاوک به هیچ وجه بر روی چک ها هیچ اقدامی نم یکند و خواهش داریم اگر صنف و کسبه ای در این هفته با چک برگشتی مواجه شد به صورت مصداقی اعلام کند تا برخورد لازم با بانک عامل صورت گیرد.
وی توضیح داد: یکی از کانونهای آلودگی استان، محل تجمع کارگران شرکتهای واحدهای تولیدی است که 17 و پنج دهم درصد مبتلایان کرونا از این جمع گزارش شده است و باید تیمهای مراقبتی و نظارتی، واحدهای تولیدی را بیشتر مورد نظارت قرار دهند چون حدود 160 هزار کارگر در استان داریم.
فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد مقابله با کرونا استان قزوین خاطر نشان کرد: باید شهروندان برای ورود به ادارات و مکانهای تجمع، ملزم به ارائه کارت ملی باشند تا بتوان بیماران کرونایی را شناسایی کرد و از ورود افراد آلوده به مکانهای شلوغ جلوگیری کرد.
وی یادآور شد: با توجه به شرایط استان کماکان فقط مشاغل گروه یک می توانند در استان فعالیت کنند البته روز دوشنبه ارزیابی جدید وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی را از آخرین وضعیت کرونا در استان خواهیم داشت و بر اساس آن برای فعالیت مشاغل تجدید نظر صورت خواهد گرفت.
نظر شما