حجت الاسلام«احمدرضا پرویزی» در گفت و گو با خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان با اشاره به استمرار تعطیلی نمازهای جماعت مساجد در موج سوم و در شرایط وضعیت نارنجی تهران از نظر شیوع کرونا، اظهار کرد: اگر چه نمازهای جماعت، قرائت دعای جمعی و اجتماع در مساجد پس از شیوع بیماری کرونا تعطیل شد، اما بنا بر مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونای استان تهران در حال حاضر مساجد تهران در هنگام اذان برای اقامه نماز فرادا و تردد باز هستند.
نماینده مرکزرسیدگی به امور مساجد در ستاد ملی مبارزه با کرونای استان تهران بیان کرد: در صورت ابلاغ دستورالعمل جدید از سوی ستاد ملی مبارزه با کرونای استان تهران، مصوبات را به مساجد اعلام خواهیم کرد، چراکه مقام معظم رهبری تاکید بر عمل به دستورالعمل های ابلاغی این ستاد داشتند و ما نیز از ابتدای ورود این ویروس به کشور، تابع ستاد ملی مبارزه با کرونا بوده ایم و هماهنگ با آن ستاد عمل کردیم.
حجت الاسلام پرویزی خاطرنشان کرد: به مساجد توصیه شده است که برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند و وضوخانه ها و سرویس های بهداشتی مساجد در چند نوبت در طول روز ضدعفونی شوند. همچنین، همانند موج اول و دوم این بیماری در کفشداری های مسجد برای کسانی که برای اقامه نماز فرادا در مسجد حضور می یابند، کیسه های مخصوص کفش تعبیه شود.
نماینده مرکز رسیدگی به امور مساجد در ستاد ملی مبارزه با کرونای استان تهران با اشاره به خدمات اجتماعی، معیشتی و سلامت در مساجد پس از شیوع ویروس کرونا گفت: مساجد در دوران هشت سال دفاع مقدس، بحران هایی همچون سیل و زلزله خدمات قابل توجهی ارائه کردند و در بحران کرونا نیز فصل جدیدی از خدمات مساجد ظهور پیدا کرد.
وی ابراز کرد: از زمان شیوع این بیماری تاکنون مساجد در زمینه کمک های مومنانه ورود جدی داشته اند، به طوری که تاکنون در 30 مرحله طرح مواسات و همدلی به اجرا در آمده است و مساجد با برپایی ایستگاه های سلامت در حوزه ضدعفونی معابر و خدمات بهداشتی مانند تولید ماسک، گان و مواد ضدعفونی کننده خدمات ارایه می دهند.
حجت الاسلام پرویزی خاطرنشان کرد: ویروس منحوس کرونا موجب شد، کارکردهای اجتماعی و ظرفیت های مساجد پررنگتر شود.
یادآورمی شود، با توجه به اینکه دستگاه های مذهبی و متولی مساجد، عضو ستاد ملی مبارزه با کرونا هستند، به همین جهت از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون جلسات متعدد و مشترکی با حضور نمایندگان مرکز رسیدگی به امور مساجد، شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، سازمان اوقاف و امور خیریه، سازمان تبلیغات اسلامی، حوزه های علمیه قم و تهران با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ستاد ملی مبارزه با کرونا برگزار شده است، تا به یک جمع بندی مشترکی پیرامون نحوه فعالیت مساجد در این شرایط و تصویب مصوباتی در زمینه رعایت پروتکل های بهداشتی مساجد دست یابند.
نظر شما