عرضه هوشمندانه و هنرمندانه یکی از توانمندترین راه‌های الگوسازی و تبلیغ است

معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: عرضه هوشمندانه و هنرمندانه و گفت‌وگوی فرهنگی وسیله‌ مناسبی برای تبلیغ هر چیزی هستند که باید از آنها بهره ببریم.

به گزارش خبرگزاری شبستان، پوستر نخستین جشنواره بین‌المللی «تولید انیمیشن‌های قرآنی خانگی» با حضور معاون قرآن و عترت رونمایی شد. دکتر عبدالهادی فقهی‌زاده در آیین رونمایی از پوستر نخستین جشنواره بین‌المللی «تولید انیمیشن‌های قرآنی خانگی» گفت:  برپایی این جشنواره وسیله‌ای برای دستیابی به فضایل اخلاقی برای کودکان و نوجوانان است؛ وی تبیین و توسعه مفاهیم قرآنی و دینی را هدف اصلی معاونت قرآن و عترت در چنین فعالیت‌هایی دانست.

فقهی‌زاده افزود: ابعاد مهم برپایی این جشنواره به صورت بین‌المللی یکی از انگیزه‌های ما برای همکاری دو سویه با حوزه هنری به دلیل توانایی‌های فرهنگی و هنری آن است.

وی با تأکید بر اهمیت عرضه، تبلیغ و معرفی الگو گفت: اگر مفاهیم اخلاقی و فضائل مرتبط با آن به خوبی در دل کودکان و نوجوانان نهادینه شود، بی‌شک نسل آینده کشور نسلی دل‌سپرده به ذات مقدس الهی خواهیم داشت.

 

معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن قدردانی از زحمات همه تأثیرگذاران برپایی این جشنواره گفت: عرضه هوشمندانه و هنرمندانه یکی از توانمندترین راه‌های الگوسازی و تبلیغ است. همچنین گفت‌وگوی فرهنگی قدرت بسیاری در تفهیم و تثبیت عقاید درست دارد. عرضه هوشمندانه و هنرمندانه و گفت‌وگوی فرهنگی وسیله‌ مناسبی برای تبلیغ هر چیزی هستند که باید از آنها بهره ببریم؛ چرا که در مقابل، بسیاری از رسانه‌های معاند از همین وسیله‌ها برای ضربه زدن به جامعه مردمی ما استفاده می‌کنند.

 

مجدالدین معلمی معاون هنری حوزه هنری نیز در این نشست گفت: یکی از ویژگی‌های خوب این جشنواره این است که هر کسی می‌تواند در خانه با هر امکاناتی در این جشنواره شرکت کند.

وی افزود: حوزه هنری کودک و نوجوان با فعالیت‌های خود نشان داده‌ که اگر به آنها اعتماد شود، بی‌شک موفقیت‌های مهمی را رقم می‌زنند. همانطور که جشنواره فیلم 100 توانست خود را در جامعه فرهنگی و هنری تثبیت کند و با خلاقیت‌ها و نوآوری‌هایی که داشت به جشنواره معتبری تبدیل شد که بسیاری از هنرمندان برای برپایی این رویداد از قبل برنامه‌ریزی کرده و آماده می‌شوند.

معلمی در پایان گفت: آرزوی موفقیت برای این رویداد مهم دارم.

ناظری دبیر نخستین جشنواره بین‌المللی «تولید انیمیشن‌های قرآنی خانگی» نیز در گزارشی کوتاه از چگونگی راه‌اندازی این جشنواره گفت: کرونا، استفاده گوشی‌های موبایل و تبلت را میان کودک و نوجوان رواج داد. این رویداد فرصتی را برای ما ایجاد کرد تا به پیوست‌های فرهنگی مرتبط با این موضوع بپردازیم.

وی افزود: فکر اصلی این کار در پی جایگزینی هیجانات کودکان با استفاده از تولید فیلم آسان به دست خودشان با تکنیکی فرهنگی و هنری ایجاد شد. همچنین در نظر داریم تا فیلم‌های تولیدی، دارای محتوایی سالم و برگرفته از فطرت پاک کودک و نوجوان باشد.

بهنام بهادری دبیر هنری و بین‌المللی نخستین جشنواره «تولید انیمیشن‌های قرآنی خانگی» هم در این نشست گفت: جشنواره پیش رو تنها جشنواره نیست، بلکه ابزار و وسیله‌ای برای تولید آثار به دست کودکان، نوجوانان و جوانان و هدایت آنها به سوی اخلاقیات و مباحث قرآنی است.

بهادری افزود: ما بخش‌های ویژه شهید قاسم سلیمانی را برای اولین دوره برپایی این جشنواره در نظر گرفته‌ایم که ممکن است سال‌های آینده بخش‌های دیگری همانند آن اضافه شود.

وی ادامه داد: به‌زودی به‌صورت آنلاین برنامه‌هایی سریالی برای کودکان، نوجوانان و جوانان شرکت‌کننده در این جشنواره برگزار می‌کنیم.

بهادری بیان کرد: تا جایی که بتوانیم از کودکان و نوجوانان برای تولید آثارشان حمایت می‌کنیم.

وی در پایان گفت: ثمرات برپایی این جشنواره به شرط استمرار در برگزاری آن، بی‌شک در سال‌های آینده قابل لمس‌تر و محسوس‌تر می‌شود.

همچنین پس از خاتمه مراسم رونمایی پوستر نخستین جشنواره بین‌المللی «تولید انیمیشن‌های قرآنی خانگی» که به دو زبان فارسی و انگلیسی رونمایی شد ، دکتر فقهی زاده زاده احکام دبیر و دبیر هنری این جشنواره را اهدا کرد.

 

 

کد خبر 1009049

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha