به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجتالاسلاموالمسلمین سیدمحمود مدنی با تسلیت به مناسبت ایام فاطمیه و نخستین سالگرد شهادت سردار سلیمانی، گفت: دو نکته اساسی در رابطه با شهادت سردار سلیمانی وجود دارد؛ نخست اینکه از زمانی که این خبر فاجعهبار را شنیدم، همراه با آن غم و تأثری که ایجاد شد، احساس کردم که این شهادت سرآغاز یک مسیر جدید در سیاست بینالمللی جمهوری اسلامی ایران خواهد بود و جبهه مقاومت را در کل منطقه وارد یک فاز جدید خواهد کرد.
مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام بیان داشت: بر اساس منطق بسیاری از اندیشههای مادی، مرگ پایان فعالیت و اختتام پرونده است، اما بر اساس باور و تفکر ما شهادت یک آغاز است، شهید مطهری اندیشههایش نه در زمان حیاتش بلکه در زمان شهادتش فراگیری عمومی پیدا کرد.
وی با بیان اینکه شهادت شهید بهشتی، خط انحراف در آن برهه از تاریخ انقلاب را حذف کرد، ادامه داد: سردار سلیمانی با شهادت و خون مظلومانهاش مسیر جدیدی را در برابر ملتهای منطقه گذاشت که امیدواریم آثار و ثمراتش بیش از آنچه تاکنون در وحدتبخشی نیروهای مقاومت مشاهده شده، در آینده دیده شود.
حجتالاسلام والمسلمین مدنی خاطرنشان کرد: نکته دوم که در بیان رهبر معظم انقلاب مدظله العالی آمد تعبیر به مکتب شهید سلیمانی بود. ما بسیج را به عنوان یک سازمان نمیشناسیم، بلکه به عنوان یک تفکر میشناسیم و همه افرادی که با نام و بینام، باعنوان و بدون عنوان، با سازماندهی و بدون سازماندهی، خالصانه برای خدا در جبهه و پشت جبهه در صحنههای مختلف اقتصاد، تجارت، صنعت، کشاورزی و خدمات در مسیر اهداف مقدس بسیج کار میکنند را بسیجی میدانیم.
وی افزود: رهبر معظم انقلاب مدظله العالی درباره شهید سلیمانی این تعبیر را به کار بردند که سلیمانی فرد نیست، اگرچه ایشان شخصیت بسیار ارزنده و توانمند در ابعاد مختلف بود، اما مهم جبهه تفکری شهید سلیمانی است. این جبهه فکری شاخصههایی دارد که یکی از آنها اخلاص است که باعث همه آن پیروزیها و موفقیتها شد.
عضو شورای سیاستگذاری حوزههای علمیه خواهران ادامه داد: شاخصه دوم این مکتب، توجه به وحدت همه نیروها در تبعیت از رهبری است؛ سردار سلیمانی هیچگاه وارد بازیهای سیاسی و دستهبندیهای جناحی نشد و جناحبازیها و سیاسیکاریها نتوانست ایشان را از رهبری جدا کند.
وی تصریح کرد: تبعیت از رهبری که در وصیت نامه شهید سلیمانی بر آن تاکید شده و بیاعتنایی به سیاسیکاریها و سیاستبازیها و در عین حال توجه به اصل نظام و انقلاب اسلامی به عنوان یکی از شاخصههای تفکر شهید سلیمانی است.
حجتالاسلام والمسلمین مدنی، داشتن دیدگاه فراملی و بین المللی را از دیگر شاخصههای مکتب شهید سلیمانی برشمرد و افزود: فکر کردن به مسائل امت اسلامی و بلکه بشریت، افق بلندی را جلوی ما قرار می دهد که باعث میشود در اقصی نقاط جهان افراد احساس کنند سرباز این مکتب هستند، از این رو همرزم شهید ایشان، ابومهدی مهندس در مصاحبهای میگوید من سرباز سلیمانی هستم، میگویند سلیمانی ایرانی است و شما مسئول یک سازمان نظامی در عراق هستید؛ میگوید فرقی نمیکند من سرباز سلیمانی هستم.
وی بیان داشت: آنچه که باعث میشود ابومهدی المهندس بگوید من سرباز سلیمانی ام این است که احساس میکند سلیمانی به عنوان یک تفکر، همه بشریت برایش محترم و گرامی است و باید از همه ارزشها، کرامتها و منافع امت اسلامی دفاع کرد.
مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام با اشاره به ضرورت ترویج این اندیشه در میان نسل جوان بیان داشت: شاخصه دیگر مکتب شهید سلیمانی، تلاش بیمنتها و خستگیناپذیری است. زندگی این شهید والامقام مثل یک شعله پرفروز و پرفوران آتشفشان همواره در حرکت و تحرک در جبهههای جهاد و تلاش بوده و لحظهای آرام نگرفته است.
وی تأکید کرد: خون شهدایی چون سردار سلیمانی مسئولیتهای سنگینی به عهده ما گذاشته که باید بیوقفه برای انجام آنها تلاش کنیم و امیدواریم خدای متعال به همه ما توفیق دهد بتوانیم دین خود را به این خونهای مطهر ادا کنیم و این مسیر را مانند حاج قاسم با سرافرازی و روسفیدی به پایان برسانیم.
حجتالاسلام والمسلمین مدنی در پایان با اشاره به ریزشهای انقلاب، گفت: در این مسیر ممکن است برخی کم بیاورند، کوتاهی کنند و در میانه راه مخالفتها و زمزمههایی داشته باشند که اسم آوردن از این افراد و گروهها لزومی ندارد، اما شاخصهها و آموزههای دینی ما میگوید بدون توجه به این زمزمههای ناصحیح در مسیر ترسیم شده توسط اسلام عزیز و تشیع گرانقدر تا زمان تسلیم شدن پرچم به دست مبارک امام زمان عجّلاللهتعالیفرجهالشریف به مسیرمان ادامه دهیم و بر خط خونین جهاد و شهادت استوار باشیم.
نظر شما