پردیس بین الملل دانشگاهی در منطقه آزاد اروند راه اندازی شد

پردیس بین الملل دانشگاهی مشترک (واحد کامپوس) دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشکده علوم پزشکی آبادان برای نخستین بار عصر امروز (پنج شنبه ۱۸ دی) در محل معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی آبادان در منطقه آزاد اروند راه اندازی شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از منطقه آزاد اروند، طی آئینی عصر امروز (پنج شنبه ۱۸ دی) با حضور دبیر شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی کشور، معاون آموزش پردیس بین الملل دانشگاه تهران، دبیر شورای کلان منطقه چهار آمایش سرزمینی و جمعی از مدیران این شهرستان، مرکز مراجعه دانشجویان خارجی که قصد ادامه تحصیل در مراکز آموزش عالی ایران را دارند در محل معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی آبادان در منطقه آزاد اروند راه اندازی شد.

 

در این آئین «شکرالله سلمان زاده» با اشاره به راه اندازی پردیس دانشگاهی در منطقه آزاد اروند اظهار کرد:  خوشبختانه با تلاش اعضای هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی آبادان و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران که از معتبرترین دانشگاه های علوم پزشکی کشور و دارای تجربه بسیار بالایی در جذب دانشجویان بین المللی است، توانستیم برای نخستین بار در سطح کشور پردیس را در منطقه آزاد اروند راه اندازی کنیم.

 

رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان از امکان نام نویسی و جذب دانشجویان سراسر دنیا با راه اندازی این پردیس دانشگاهی در این منطقه خبر داد و افزود: برای فعالیت این پردیس بین المللی از تجربه بالای دانشگاه علوم پزشکی تهران و ظرفیت‌های منطقه‌ای بهره می بریم، هیچ گونه محدودیت رشته ای در این پردیس وجود ندارد و تمامی رشته موجود در دانشگاه علوم پزشکی تهران در این پردیس دانشگاهی امکان تدریس شان وجود دارد.

 

وی همچنین از آغاز ثبت نام دانشجویان خارجی در این پردیس دانشگاهی خبر داد و تصریح کرد: تاکنون تعدادی دانشجو از کشورهای کویت و عراق در این واحد پردیس ثبت نام کردند و نخستین ترم آن از بهمن ماه سال جاری آغاز خواهد شد.

 

سلمان زاده اضافه کرد: با توجه به شرایط حاکم ناشی از بیماری کووید ۱۹ آموزش دانشجویان به صورت مجازی انجام می شود البته پس از گذر از این وضعیت امکان برگزاری دروس به شکل حضوری وجود دارد.

 

وی با ابراز امیدواری از ادامه همکاری سازمان منطقه آزاد اروند همچون گذشته بیان کرد: امیدواریم این همکاری خوب همچنان با ما ادامه دار باشد و این سازمان ساختمان هایی را جهت توسعه رشته های مختلف در اختیار ما قرار دهد.

 

رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان به آغاز ترم جدید این پردیس دانشگاهی با حداقل ۶۰ دانشجو اشاره کرد و ادامه داد: در حال حاضر در مرحله ثبت نام دانشجویان هستیم و شرایط ثبت نام دانشجویان در این پردیس بین المللی تابع ثبت نام در دانشگاه علوم پزشکی تهران است.

 

وی با بیان اینکه تنها دانشجویان خارجی امکان ثبت نام در این پردیس بین المللی را دارند عنوان کرد: داشتن شرط معدل بالای ۱۷ در دروس تحصیلی پایه دیپلم از جمله شروط ثبت نام دانشجویان خارجی در این پردیس دانشگاهی است.

 

«حجت الاسلام ابراهیمی پور» نیز در این آئین با ابراز گلایه از عدم ارتقای دانشکده علوم پزشکی آبادان به دانشگاه اظهار کرد: بسیار ناراحت هستیم از اینکه بگوئیم پس از حدود ۳۰ سال از جنگ تحمیلی و پس از گذشت ۴۰ سال از انقلاب اسلامی آبادانی که مهد فرهنگ، علم و دانش بوده و آن زمان که در بسیاری از شهرها و حتی مرکز استان خوزستان دانشگاهی وجود نداشت و آمار جمعیتی آبادان از آن شهرها بالاتر و حتی تعداد مدارس هم در این شهرستان بسیار بود، اکنون هر دقیقه باید تقاضا کنیم و این حس را باید داشته باشیم که می خواهند از بالا به ما ترحم کنند و این دانشکده را به دانشگاه ارتقا دهند.

 

امام جمعه آبادان وزیر بهداشت را جزء وزرای پر تلاش و ارزشمند کابیه دولت دانست و تصریح کرد: متاسفانه به جهت های مختلف در خصوص تبدیل دانشکده علوم پزشکی آبادان به دانشگاه بسیار تعلل شده است، لذا باید در این زمینه همتی صورت گیرد.

 

وی اضافه کرد: اکنون بسیاری از آبادانی ها و خوزستانی ها که در این منطقه تحصیل و رشد کردند در مقاطع مختلف در دانشگاه های برتر خارج از کشور تحصیل می کنند و این نیز برای آبادان، خوزستان و نظام جمهوری اسلامی بد است که همچنان این شهرستان بدون دانشگاه علوم پزشکی است.

 

حجت الاسلام ابراهیمی پور اذعان کرد: نفت، گاز، پتروشیمی، بندر، گمرک، دریا، فرودگاه، منطقه آزاد، پالایشگاه و از جهت ریلی امکانات بسیاری در این شهرستان وجود دارد، البته راه اندازی این پردیس دانشگاهی بین المللی کار بسیار زیبا و بزرگی است و می توانیم از همین کشورهای حاشیه خلیج فارس دانشجو جذب کنیم؛ بسیاری از دانشجویان مسلمان و شیعیان علاقه مند به حضور و تحصیل در این منطقه هستند و این رویداد آورده های بسیاری از جمله ارزی، گردشگری و ... دارد.

 

وی تاکید کرد: تبدیل دانشکده علوم پزشکی آبادان به دانشگاه مطالبه هم مردم و مسئولان این منطقه است و انتظار ما این است که با توجه به اینکه گزارشات تکمیلی به شورای انقلاب فرهنگی ارسال شده این مهم که حق مردم آبادان است هر چه زودتر به برکت این ایام و حرکت جهادی شهید سلیمانی و شهید فخری زاده برای این شهرستان رقم بخورد.

 

همچنین در این آئین طی تماس تلفنی «جلیل مختار» نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص تبدیل دانشکده علوم پزشکی آبادان به دانشگاه قول مساعد برای این رویداد داده شد.

 

 وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی یاد آور شد: مصوبات شورا را برای ما ارسال کنند تا از طریق شورای انقلاب فرهنگی این مهم را پیگیری و به نتیجه برسانیم که امیدواریم بتوانیم در بهمن سال جاری این دانشکده را به دانشگاه علوم پزشکی تبدیل کنیم.

 

کد خبر 1013126

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha