کمیته امداد  به دنبال قطع زنجیره فقر در خانواده نیازمندان است

حق گویان گفت: آنچه به لحاظ علمی و عقلی برای نیازمندان مهم است کمک های فرهنگ، اجتماعی و اقتصادی برای ارتقای سطح زندگی مددجویان است و تلاش می کنیم تا مانع از زنجیره ای شدن فقر در خانواده نیازمندان شویم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قزوین به نقل از روابط عمومی کمیته امداد قزوین، «مهرعلی حق گویان» در مراسم افتتاح مرکز نیکوکاری در مدرسه علمیه مولاوردیخانی بیان کرد: در حال حاضر کمیته امداد استان قزوین حدود 62 هزار مددجو را تحت حمایت خود دارد.

 

مدیرکل کمیته امداد استان قزوین ادامه داد: این تعداد از مددجویان شامل افرادی است که از خدمات مختلف همچون مسکن، کمک معیشت، مسکن، فرهنگی و غیره بهره مند هستند؛ علاوه بر این تعداد حدود 30 هزار نفر هم به دلیل مشکلاتی دارند، در قالب تبصره 14 تحت حمایت هستند که خدمات به این تعداد محدودتر است.

 

وی افزود: در حال حاضر 53 درصد از افراد تحت حمایت این نهاد بر اثر فوت سرپرست خانواده، 29 درصد سالمند و 11 درصد زنان مطلقه هستند.

 

 حق گویان عنوان کرد: کسانی که کمیته امداد امام خمینی (ره) آنها را تحت حمایت خود دارد، ثمره کوتاهی و یا قصور دستگاه های دیگر است که بار این بی توجهی یا کم توجهی به دوش کمیته امداد امام خمینی (ره) افتاده است بنابراین این نهاد در ایجاد فقر نقشی ندارد.

 

وی تصریح کرد: نیاز خانواده های تحت حمایت به معیشت یک امر ضروری و مهم است ولی نباید از نیازهای اصلی و مهم خانواده های نیازمند غافل شویم چراکه امروز فقر مطلق نداریم، آنچه در جامعه وجود دارد فقر نسبی است که باید با مشارکت جمعی و اقدامات جامع آن را رفع کنیم.

 

مدیرکل کمیته امداد استان قزوین اظهارکرد: امروز حتی در محروم ترین نقاط هم افراد ممکن است برای معیشت مشکل داشته باشند ولی کسی را نداریم که در فقر مطلق باشد از این رو باید موضوع فقر نسبی را مورد توجه قرار دهیم.

 

وی تأکید کرد: آنچه به لحاظ علمی و عقلی برای نیازمندان مهم است کمک های فرهنگ، اجتماعی و اقتصادی برای ارتقای سطح زندگی مددجویان است و تلاش می کنیم تا مانع از زنجیره ای شدن فقر در خانواده نیازمندان شویم.

 

حق گویان توضیح داد: یکی از گام های مهم برای فقرزدایی و رفع محرومیت در جامعه مشارکت اقشار مختلف مردم در جریان انفاق و نیکوکاری است که برای این امر گام های مختلفی برداشته می شود که یکی از قدم های بزرگ ایجاد مراکز نیکوکاری است.

 

وی توضیح داد: مرکز نیکوکاری محل تجمع و همکاری مردمی است که هیچ گونه وابستگی به کمیته امداد ندارند بلکه این نهاد به لحاظ اداری، پشتیبانی این مرکز را برعهده دارد.

 

مدیرکل کمیته امداد استان قزوین گفت: نرم افزاری در اختیار این مراکز قرار می گیرد تا برای کمک به افراد مختلف با کد ملی اقدام شود که چنین اقدامی در روشن شدن کمک ها در این مرکز و یا هر مرکز دیگری موثر است در نتیجه هر مرکز نیکوکاری با وارد کردن کدملی فرد نیازمند به سوابق کمک های ارائه شده در این مرکز و یا هر مرکز نیکوکاری دیگر به این فرد دسترسی پیدا می کند.

 

وی یادآور شد: مرکز نیکوکاری گامی برای مشارکت هرچه بیشتر اقشار مختلف مردم و کمک به نیازمندان در گام های نخست مشکلات و پیگیری از مشکلات بزرگتر است.

 

کد خبر 1013736

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha