به گزارش خبرنگا خبرگزاری شبستان از رشت، «آبتین حیدرزاده» امروز(دوشنبه، ۲۲ دی) در نشست با اصحاب رسانه با موضوع بسیج ملی تغذیه اظهار کرد: با رعایت الگوهای غذایی می توان از انواع بیماری ها جلوگیری کرد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه دو نوع تغذیه غذایی در جهان رواج دارد گفت: رژیم غذایی مدیترانه ای و رژیم غذایی اروپایی و آفریقایی از این نوع رژیم هاست.
وی با بیان اینکه رژیم غذایی مدیترانه ای بدون الکل از بروز انواع بیماری جلوگیری می کند اذعان کرد: شیوه های غذایی در هر جامعه ای تبدیل به فرهنگ می شود و خوراک و رژیم غذایی هر ملتی متفاوت است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان افزود: رژیم تغذیه ای مدیترانه در مقابله و پیشگیری از بیماری کرونا بسیار حائز اهمیت است و ایمنی بدن را افزایش می دهد.
حیدرزاده تصریح کرد: بدن از نظر تغذیه ای نیازه های پیچیده ای دارد که درک آن نیاز به تخصص دارد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان خاطر نشان کرد: تغذیه مناسب از ۳۰ تا ۵۰ درصد از انواع بیماری ها چون سرطان ها و بیماری قلبی و عروقی جلوگیری می کند.
وی اضافه کرد: در بسیج ملی تغذیه سالم، آموزش های لازم رژیم غذایی داده می شود.
حیدر زاده با تاکید بر اینکه از غذاهای فست و فودی استفاده نکنید خاطرنشان ساخت: بسیاری از این غذاها دارای نگهدارنده هستند که خود عامل بروز سرطان ها در جامعه است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان تصریح کرد : با توسعه تغذیه سالم از مرگ و میرهای زود رس بر اثر انواع بیماری ها جلوگیری می شود.
نظر شما