فعالان عرصه تولید به صادرات محصول توجه کنند

حجت الاسلام سعادت فر گفت: فعالان واحدهای تولیدی و صنعتی چرخه را در مسیری قرار دهند که با تولید انبوه و رفع نیارهای داخلی و فراهم کردن زمینه‌ صادرات محصول، جایگاه واقعی اقتصاد ملی را در منطقه تثبیت کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد، حجت الاسلام رضا سعادت‌فر امروز در دیدار مدیران مجموعه شرکت سنگ مرکزی ایران - بافق، افزود: در شرایط کنونی یکی از اهداف مقام معظم رهبری قطع وابستگی به نفت و رونق اقتصادی در حوزه های کشاورزی ،صنعتی، معدنی و  توسعه صنایع جانبی به عنوان پایه اقتصاد برای جهش تولید است.

 

رییس شورای فرهنگ عمومی شهرستان بافق ، رونق تولید را یکی از حلقه های مهم  زنجیره اقتصاد مقاومتی دانست و اظهار کرد: همواره باید ارزیابی درستی از ظرفیت‌ها و محدودیت‌های واحدهای تولیدی و صنعتی باشد تا شعار سال مبنی بر رونق تولید محقق شود.

 

وی  در ادامه با بیان اینکه امروز دشمن فرهنگ و باورهای دینی جامعه اسلامی ایران  را نشانه گرفته است ، تاکید کرد: مسایل فرهنگی باید سرلوحه فعالیت‌های شرکت سنگ مرکزی ایران قرار گیرد تا آگاهی و بصیرت مردم بیشتر شود.

 

سعادت فر  در ادامه با اشاره به نقش این شرکت در انجام کارهای فرهنگی و تربیتی شهرستان در سال های گذشته ، بر برنامه ریزی جدی تر در این حوزه و مجاهدت برای جهش تولید و رسیدن به جایگاه واقعی اقتصادی تاکید کرد.

 

وی که دوازدهم دیماه ۱۳۹۹ به عنوان امام جمعه جدید مرکز شهرستان بافق معرفی شد،افزود: این مجموعه معدنی اقدامات و برنامه های فرهنگی بسیاری را انجام داده و در این زمینه مشارکت خوبی هم با مجموعه مدیران شهری بافق  دارد باید کار های فرهنگی، راهبرد مهم مسوولان و فعالان فرهنگی این شهرستان باشد.

 

سعادت‌فر در ادامه وابستگی مجموعه شهر به شرکت یادشده را یادآور شد و بیان کرد: با توجه به  این امر، می طلبد تا با برنامه ریزی جدی‌تر و بهتر و پرورش نیروهای جوان و مجاهدت،کار را برای رسیدن به اهداف نظام و انقلاب  پیش برد.

 

وی پیش از این امام جمعه شهر جیرفت از توابع استان کرمان بود.

 

همچنین مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران -بافق در این نشست در مورد تاریخچه معدن چغارت و بهره برداری از آن،احداث کارخانه فرآوری و ساخت کارخانه گندله سازی و ایجاد ارزش افزوده به محصول و اشتغال‌زایی مطالبی را بیان کرد و گفت: این کارخانه ظرفیت پنج میلیون تن تولید گندله را در سال دارد که در آستانه بهره برداری و در دستور کار هیات دولت برای آغاز کار رسمی است.

 

رضا فلاح مبارکه  اظهار کرد: بیشتر مدیران این مجموعه از میان نیروهای بومی،جوان و توانمند شهرستان بافق انتخاب شدند و مهمترین مشکلی که در حال حاضر این مجموعه دارد، کمبود خوراک برای صنایع جوار معدنی و ساخت فولاد است.

 

این فعال معدنی تصریح کرد: سال‌ها خوراک از این مجموعه به صورت خام به کارخانه ذوب آهن اصفهان ارسال می شد و در آنجا ارزش افزوده پیدا می‌کرد و بخش بزرگی از توسعه‌ در آن منطقه مرهون خوراکی است که از این شرکت ارسال شده است.

 

وی ادامه داد: از سال ۱۳۸۰ به بعد مسوولان وقت به سمت احداث کارخانه‌های جوارمعدنی در شهرستان رفتند تا از خام فروشی جلوگیری شود و ارزش افزوده در منطقه باقی بماند و خوشبختانه تحولاتی نیز به وجود آمده است.

 

فلاح مبارکه با اشاره به مسوولیت‌های اجتماعی مجموعه تحت مدیریت خود بیان کرد: این شرکت  فعالیت ها و اقداماتی را برای اداره ها و شهر بافق انجام می‌دهد که از جمله آن پرداخت ۲ درصد عوارض فروش محصول به فرمانداری بافق است که ۳۰ درصد آن برای روستاها و ۷۰ درصد در اختیار شهرداری برای امور عمرانی قرار می گیرد.

 

مدیرعامل شرکت سنگ آهن ایران - بافق کمک به آموزش و پرورش در ساخت مدارس خیری،حمایت از نیازمندان و کمیته امداد در ساخت منازل مددجویان زیرپوشش این نهاد،اهدا پنج میلیارد تومان به بیمارستان در بحث کرونا،تامین اقلام بهداشتی برای استفاده مردم را  از مهمترین  اقدامات شرکت در حوزه مسوولیت‌های اجتماعی ذکر کرد.

 

 هم اکنون ۶ هزار نفر نیرو در شرکت سنگ آهن مرکزی ایران - بافق به صورت مستقیم به کار اشتغال دارند و  ۲ هزار نفر هم از نیروهای بازنشسته  این شرکت هستند که با احتساب خانواده های زیرپوشش آنها در واقع ۸۵ درصد جمعیت منطقه به این مجموعه بزرگ اقتصادی وابسته هستند.

 

سنگ آهن، فسفات آسفوردی، سرب و روی، اورانیوم و سنگ‌های زینتی از مهمترین معادن فعال بافق است

کد خبر 1014705

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha