به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، سرپرست جمعیت هلال احمر استان زنجان در حاشیه برگزاری کلاس های آموزش کمک های اولیه و آمادگی در برابر مخاطرات در قالب طرح یاس(یاران آسیب ستیز) افزود: این طرح بر اساس تفاهم نامه منعقد شده میان هلال احمر و کمیته امداد امام خمینی(ره) در این استان با هدف پذیرش مسئولیت اجتماعی و ترویج فرهنگ خود امدادی و دگر امدادی در سطح ملی انجام می شود که در حال حاضر در استان زنجان در حال اجراست.
علی طاهری خاطرنشان کرد: جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران با همکاری کمیته امداد امام خمینی(ره) طرح یاس(یاران آسیب ستیز) را طراحی کرده که در آن نیروی انسانی، مدجویان کمیته امداد هستند که به عنوان مسئولان و رابطان خانه های هلال در حاشیه شهرها، سازماندهی و آموزش در حوزه ترویج آموزش های همگانی، امدادی، اجرای طرح پیشگیرانه آسیب های اجتماعی و تشکیل تیم های مورد نیاز در زمان وقوع حوادث بکارگیری می شوند.
سرپرست جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: با بهره گیری از ظرفیت های مهم کمیته امداد امام خمینی(ره) می توانیم بخش قابل ملاحظه ای از اثرات مخرب حاشیه نشینی و سایر آسیب های اجتماعی را به مرور حل و مرتفع کنیم.
طاهری تاکید کرد: در این اقدام مشترک دختران رده سنی 30 تا 40 سال تحت حمایت کمیته امداد در خصوص شیوه های مواجهه با بحران و بلایای طبیعی توسط هلال احمر از آموزش های مورد نیاز بهره مند می شوند که فاز نخست اجرای طرح یاس(یاران آسیب ستیز) در خانه های هلال حاشیه مرکز استان از ابتدای دی ماه جاری آغاز شده که در این فاز 50 نفر از این دختران تحت پوشش آموزش قرار دارند.
وی یادآوری کرد: در فاز بعدی از اسفند ماه سالجاری همزمان با سالروز تاسیس کمیته امداد امام خمینی(ره) تا هفته هلال احمر در اردیبهشت سال آینده اجرای این طرح در سطح استان با تحت پوشش قرار گرفتن یکهزار نفر از دختران 30 تا 40 ساله تحت پوشش این نهاد حمایتی توسعه می یابد.
سرپرست جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: با ارائه آموزش برای دختران مدد جو و تعامل آنها با هلال احمر در روند عمومی توانمند سازی اجتماعی، ارتباطی، آموزشی و فرهنگی آنها نیز موثر خواهد شد.
طاهری، ارتقای عزت نفس و پذیرش مسئولیت اجتماعی در بین مخاطبان و توانمند سازی رفتاری، ارتباطی و فرهنگی مددجویان، حضور مخاطبان در عرصه ها و فعالیت های اجتماعی، ایجاد انگیزه در زمینه امداد و کمک های اولیه و آشنایی با حوادث و سوانح، ترویج خود امدادی و دگر امدادی را از اهداف اجرای طرح یاس(یاران آسیب ستیز) برشمرد.
به گفته وی، ارتقای سطح دانش و مهارت مخاطبان در خصوص امداد و کمک های اولیه و آشنایی با حوادث و سوانح و نحوه مقابله با آن از دیگر هدف های اجرای این طرح به شمار می رود.
سرپرست جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: بعد از ارزیابی، اصلاح و بهبود روش ها از ابتدای تابستان سال آینده این طرح در سطح کشور و همزمان در استان زنجان گسترش می یابد.
نظر شما