هزاران موسسه و اتاق فکر برای احساس بی نیازی به قرآن در بین مسلمانان فعالیت می کنند

فقهی زاده نسبت به توطئه دشمنان و خطر احساس بی نیازی به قرآن در جوامع اسلامی هشدار داد و گفت: هزاران موسسه و اتاق فکر در جهان در این توطئه نقش و فعالیت دارند.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، «عبدالهادی فقهی زاده » در نشست با مدیران و مسئولان موسسه های قرآنی استان سمنان با تبیین اهمیت و جایگاه قرآن در اسلام گفت: قرآن نور است و نهج البلاغه تفسیر قرآن است.

 

معاون قرآنی وزیر ارشاد با اشاره به برنامه های مختلف دنیای استکبار برای گرفتن قرآن و دور کردن مسلمانان از مفاهیم قرآن کریم خاطرنشان کرد: تمام اهداف دشمنان بر این است که ما احساس بی نیازی به قرآن کنیم و توجهی به قرآن و مفاهیم والای آن نداشته باشیم.

 

وی با بیان اینکه آنها در اتاق های فکری خود در صدد هستند که این بی نیازی را مدلل کنتد افزود: آنچیزی که در این زمینه راه آنها را کوتاه می کند "هنر آلوده" است.

 

فقهی زاده، پدید آوردن دنیای دیگری در برابر چشم جوانان و نوجوانان را از اهداف این برنامه دانست و گفت: این فعالیت ها به گونه ای است که انگاره بی نیازی از قرآن کریم از خردسالی در دل و جان جوانان و نوجوانان جوانه بزند تا در 40 سالکی به بار بنشیند.

 

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: باید راه قرآن را به جوانان و نوجوانان بشناسانیم و این از وظایف مهم موسسه های قرآنی است که رسالتی خطیر بشمار می رود.

 

فقهی زاده همچنین با اشاره به بحث بیمه فعالان قرآنی گفت: ساماندهی فعالان قرآنی در دستور کار معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار گرفته است و در این طرح در نظر است عدالتی در بیمه فعالان قرآنی با توجه به شمار موسسه ها و فعالان قرآنی استانها صورت گیرد.

 

معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص وضعیت بیمه فعالان قرآنی کشور گفت: در طرح ساماندهی در نظر است تا عدالتی در این خصوص در بین استانهای کشور ایجاد شود در این طرح سهم استان سمنان نیز افزایش یافته و شاید به دو برابر برسد.

 

این نشست با حضور فرشید فلاح مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان، مرتضی خدمتکار مدیر کل دفتر تبلیغ و ترویج و مسوولان فرهنگی قرآنی در تالار حکیم الهی سمنان برگزار شد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

کد خبر 1017604

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha