به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از موسسه خانه کتاب، اسماعیل حسنزاده، مدیرمسئول بنگاه ترجمه و نشر پارسه اظهار کرد: همیشه نظرم این بود که هر قدمی به سمت جلو، مثبت است، هرچند در گام نخست موفقیتآمیز نباشد. از دل هر اتفاق بد، میتوان به یک چیز خوب رسید. در شرایطی که شیوع بیماری کرونا به همه کسبوکارها ضربه زده، برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب، یک قدم رو به جلو است.
وی ادامه داد: نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران که بیش از سه دهه مستمر برگزار شد، باز هم ایراداتی داشت و همه ناشران و مردم ایران نیز امکان حضور در این رویداد فرهنگی را نداشتند. اما نمایشگاه مجازی دسترسی به کتاب را در همه نقاط کشور امکانپذیر کرده است.
این ناشرهمچنین گفت: این نمایشگاه در دورههای بعد شرایط و بازده بهتری هم خواهد داشت. البته باید فکری هم برای کتابفروشان کرد؛ مثلا در کنار برگزاری نمایشگاه به کتابفروشان یارانه داده شود تا این حلقه مهم زنجیره نشر هم چندان متضرر نشوند.
حسنزاده با اشاره به کتابهای عرضهشده از سوی بنگاه ترجمه و نشر پارسه در نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران، بیان کرد: در نخستین دوره این نمایشگاه، حدود 650 عنوان کتاب عرضه کردیم و تثریبا 20 عنوان از تازههای نشر ما نیز به این دوره از نمایشگاه نرسید.
نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران از اول بهمن آغاز و تا دهم بهمن ماه در سامانه tehranbookfair.ir ادامه خواهد داشت.
نظر شما