۳۱۶ پروژه گازرسانی ویژه دهه فجر در فارس بهره برداری می شود/ گازرسانی به «خاش» توسط فارس

حسینی با اشاره به اینکه ۳۱۶ پروژه گازرسانی ویژه دهه فجر در فارس بهره برداری می شود، گفت: گازرسانی به «خاش» توسط شرکت گاز فارس در راستای طرح ضربتی گاز رسانی به سیستان و بلوچستان شکل گرفته است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، «غلام عباس حسینی»، امروز (سه شنبه 14 بهمن) در جمع خبرنگاران گفت: پروژه های گازرسانی پروژه های رفاهی معیشتی هستند که هم باعث رفاه می شوند و تاثیر در معیشت مردم به لحاظ اشتغال زایی دارند.

مدیر عامل شرکت گاز فارس با اشاره به اینکه استان فارس در شاخص های مختلف بین 6 تا هشت درصد کشور را در بر می گیرد، تاکید کرد: امروز از 110 شهر استان 102 شهر به شبکه سراسری گاز وصل شده که هشت شهر در حال اجراست.

وی با اشاره به اینکه شهرهای «فدامی»، «دوبرجی» و «عماد شهر» در دهه فجر و تا پایان سال گازرسانی می شوند، افزود: 98 و 9 دهم درصد خانوار شهری از گاز استفاده می کنند و تا پایان سال آینده، پوشش صددرصدی خواهیم داشت.

حسینی با یادآوری این مطلب که از 2 هزار و 395 روستای مشمول گازرسانی تاکنون 2 هزار و 117 روستا معادل 89 و یک دهم درصد گازرسانی شده اند که شامل 359 هزار خانوار است، اظهار کرد: تا پایان سال، 95 و 9 دهم درصد روستاهای فارس گازرسانی می شوند.

مدیر عامل شرکت گاز فارس با اشاره به اینکه 96 و 15 صدم درصد میانگین خانوارهای شهری و روستایی استان از نعمت گاز بهره مند شده اند، یادآور شد: تا پایان سال ضریب بهره مندی استان به طور میانگین به 97 و سه دهم درصد می رسد.

حسینی با اشاره به اینکه 9 هزار و 622 صنعت در فارس وجود دارد که هفت هزار و 878 صنعت گازرسانی شده است، تاکید کرد: یک هزار و 129 صنعت هم در دست اقدام است که 598 مورد آن در حال گازرسانی و مابقی در بخش انتخاب گازرسانی هستند و در مجموع 615 صنعت گازرسانی نشده است.

به گفته مدیرعامل شرکت گاز استان فارس، در مجموع در فارس 316 پروژه گازرسانی در دهه فجر با اعتبار 313 میلیارد تومان به بهره برداری می رسد که  شامل گازرسانی به 2 شهر «فدامی» و «دوبرجی»، 79 روستا و 235 واحد صنعتی عمده و جزء است.

وی با اشاره به پروژه های باقیمانده بعد از دهه فجر تا پایان سال، تاکید کرد: عماد شهر و 41 روستا با اعتبار 140 میلیارد تومان بعد از دهه فجر تا پایان سال به شبکه سراسر گاز متصل می شوند.

مدیر عامل شرکت گاز فارس پیرامون فعالیت های دولت یازدهم و دوازدهم در عرصه گازرسانی هم گفت: شهرهای گازرسانی شده استان، قبل از دولت یازدهم و دوازدهم 80 مورد بود که اکنون به 102 شهر رسیده است که شاهد رشد 28 درصدی هستیم و روستاهای گازرسانی شده هم در این بازه زمانی از 678 مورد به 2 هزار و 117 مورد رسیده است که 212 درصد رشد داشته است.

وی با اشاره به اینکه از تعداد 138 جایگاه CNG تعداد 133 جایگاه گازرسانی شده است، چهار جایگاه «الهی» شیراز، «حسینی» نورآباد، «جولایی» فسا و «نوشادی» فراشبند در دست اجراست، افزود: تنها یک جایگاه هم باقی مانده است.

حسینی با اشاره به اینکه طرح ملی اصلاح و بهینه سازی موتورخانه ها به صورت رایگان شامل تنظیم مشعل، نصب رسوب گیر و عایق کاری موتورخانه در حال اجراست که 10 درصد صرفه جویی شکل می گیرد، افزود: مشترکین برای ثبت نام در این طرح می تواند به آدرس goc.igc.ir مراجعه کنند.

وی در خصوص طرح رایگان شدن گاز در کشور هم گفت: کشور به صورت پنج اقلیم تقسیم شده است و اقلیم یک تا سه، جز اقلیم سرد محسوب می شوند، در این اقلیم یک مشترکینی که 200 متر مکعب و یا کمتر از آن مصرف داشته باشند، گاز آنان رایگان می شود که شهر شیراز جز اقلیم سه قرار دارد.

حسینی اضافه کرد: مشترکین اقلیم چهار می بایست 150 مترمکعب و یا کمتر از آن و مشترکین اقلیم پنج 100 مترمکعب و یا کمتر از آن مصرف داشته باشند که بتوانند از این طرح استفاده کنند، بر اساس این طرح 30 درصد از مردم رایگان خواهند شد.

وی با اشاره به اینکه این طرح از 16 آبان تا 15 فروردین اجرا می شود، تاکید کرد: در بقیه سال در تمام اقلیم ها کمتر از 45 مترمکعب و یا کمتر از آن استفاده کنند، گاز آنان رایگان است.

حسینی با اشاره به اجرا طرح ضربتی گازرسانی به استان سیستان و بلوچستان، گفت: این استان، تنها استانی بود که گازرسانی نشده بود و پنج استان به عنوان استان معین این طرح معرفی شدند و گازرسانی به شهر «خاش» و روستاهای آن به فارس سپرده شد و در این خصوص 320 کیلومتر شبکه گذاری، چهار ایستگاه برای انتقال گاز به «خاش» شکل گرفت و تا اردیبهشت سال آینده به شبکه سراسری متصل شدند.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه ادامه طرح، انشعاب گذاری شهر زاهدان بود که به شبکه سراسری وصل شده بود که نصب 11 هزار انشعاب به فارس سپرده شد، افزود: انشعاب های مربوطه ایجاد شد و هم اکنون مردم شهر زاهدان از این انشعابات استفاده می کنند و هزینه این طرح ضربتی از سوی استان سیستان و بلوچستان تامین شده است.

وی در پایان گفت: در سال 98 میزان 700 میلیارد تومان بودجه سرمایه ای دریافت کردیم و امسال هم بودجه 750 میلیارد تومان بوده که کل بودجه صرف طرح های عمرانی شده است.

کد خبر 1022643

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha