به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از وزارت نفت، «محمدحسین باقری» گفت: امسال تا هفته نخست بهمنماه ۲۰۹ هزار و ۹۶۹ دستگاه خودرو در سامانه تبدیل رایگان خودروهای عمومی به گازسوز ثبتنام کردهاند که از این تعداد بیش از ۱۰۰ هزار خودرو (۱۰۰ هزار و ۲۴۰ دستگاه) مشمول طرح شناخته شدهاند.
وی افزود: تعداد ۶۹ هزار و ۴۶۱ دستگاه خودرو از تعداد یاد شده تاپایان هفته نخست بهمنماه گازسوز شدهاند و ۱۶ هزار و ۵۰۰ دستگاه خودرو نیز برای تبدیل در انتظارند؛ همچنین ۱۴ هزار و ۲۴۰دستگاه خودرو نیز تا این تاریخ در فهرست نوبت گرفتن و انتخاب کارگاه قرار دارند.
مدیر طرح سیانجی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی گفت: بیشترین آمار ثبتنام و استقبال مربوط به استانهای آذربایجان شرقی و غربی، و در شمال استان مازندران بود.
باقری افزود: بر اساس مصوبه شورای اقتصاد، در قالب طرح تبدیل رایگان خودروهای عمومی به گازسوز، تبدیل یک میلیون و ۴۶۰ هزار خودروی عمومی که در بخش بار و مسافر فعالیت میکنند، در دستور کار قرار گرفته است.
وی تأکید کرد: با توجه به زمان محدود این مصوبه از دارندگان خودروهای عمومی دعوت میشود برای بهرهمندی از مزایای این طرح از جمله تبدیل رایگان خودرو، استفاده از سوخت پاک و ارزان سیانجی و... نسبت به ثبتنام در این طرح اقدام کنند.
تسهیلات گاز سوز برای ۲۰۰ هزار دستگاه خودروی مسافربر شخصی
مدیر طرح سیانجی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ضمن اعلام خبر تبدیل ۲۰۰ هزاردستگاه خودروی مسافربر شخصی در قالب مصوبه یاد شده، افزود: تبدیل خودروهای مسافربر شخصی از جمله تاکسیهای اینترنتی و آژانسهای ساماندهیشده در مراحل بعدی اجرای این طرح قرار دارند.
باقری افزود: فرآیند این طرح و زیرساختهای نرمافزاری ثبتنامی آن آماده شده بزودی فراخوان آن اعلام میشود.
وی تصریح کرد: بر اساس این مصوبه تعداد ۲۰۰ هزار دستگاه خودرو در قالب این طرح تبدیل میشوند که البته در این دسته از خودروها، حدود ۲۵ تا ۳۰ درصد هزینه تبدیل را مالک خودرو پرداخت خواهد کرد.
باقری ضمن تأکید بر استقبال از مصرف سیانجی پس از اجرای طرح سهمیهبندی بنزین افزود: انتظار می رود با اجرای طرح گازسوز شدن خودروهای عمومی، سهم سیانجی در سبد سوخت خودروها در کشور باز هم افزایش یابد.
توسعه جایگاههای عرضه سیانجی نیاز به همکاری شهرداری دارد
وی درباره وضع توسعه جایگاههای عرضه سیانجی در سطح کشور گفت: حدود دو هزار و ۴۹۳ جایگاه فعال عرضه سیانجی در کشور وجود دارد که کار سوخترسانی به مردم را انجام میدهند.
مدیر طرح سیانجی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی افزود: حدود ۶۸ جایگاه در حال ساخت نیز در کشور وجود دارد که راهاندازی این جایگاهها نقش مهمی در توزیع مناسبتر سوخت سیانجی و تسهیل دسترسی مالکان خودروهای سیانجی به این سوخت پاک خواهد داشت.
باقری تأکید کرد: تجهیزات سیانجی با تغییرات شدید قیمتی در دو سال گذشته روبرو شده و کار احداث و راهاندازی جایگاههای جدید اندکی تأخیر دارد که امیدواریم با اجرای مصوبههایی در این بخش، بتوانیم حمایت مناسبی از سرمایهگذاران انجام دهیم.
وی ساخت جایگاههای عرضه سیانجی کوچکمقیاس در شهرهای بزرگ و مراکز استانها را از دیگر تمهیدهای اندیشیدهشده برای توزیع مناسب سیانجی در کشور عنوان کرد و گفت: راهاندازی این جایگاهها نیازمند همکاری شهرداریها برای اختصاص زمین بهمنظور ساخت این نوع از جایگاههاست.
مدیر طرح سیانجی شرکت ملی پخش افزود: این جایگاهها با ظرفیت متوسط و حداقل متراژ ممکن زمین در مراکز میوه و ترهبار، پایانههای مسافربری و... احداث میشوند.
باقری تأکید کرد: کار با شهرداریها آغاز و بازدیدهای لازم انجام و نقاط مناسب انتخاب شده، اما هنوز اختصاص داده نشده و زمین تحویل نشده است.
نظر شما