اما و اگرهای پرداخت خسارت لوازم برقی در پی قطعی برق

طی نوسانات و قطعی برق در دیماه، شرکت برق اعلام کرد که خسارت ناشی از این نواسات را پرداخت می کند ولی جبران خسارت ها اما و اگرهایی دارد که مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان‌شمالی در نشست خبری امروز به آن اشاره کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ "علیرضا صبوری" عصر امروز دوشنبه (20 بهمن‌ماه) در نشست خبری با خبرنگاران با تأکید بر اینکه مجموع روزهایی که در این استان برق قطع شد فقط 6 روز بود، عنوان کرد: به دلیل اینکه در تابستان مشکلی برای تأمین سوخت نیروگاه نداشتیم در تابستان اصلآ با خاموشی و قطعی برق مواجه نشدیم.

 

 


مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان‌شمالی ادامه داد: ولی در فصل زمستان چون اولویت گاز مصرفی، در امور خانگی بود، گاز نیروگاه قطع شد و در نهایت تا تأمین سوخت لازم چند روزی نیروگاه خاموش شد و چون خط انتقال سوخت نداریم، باید سوخت لازم برای نیروگاه با تانکر حمل می شد و چند روزی طول کشید تا دوباره نیروگاه به مدار برگردد.

 

 


در عین حال وی تأکید کرد که وسایل برقی با قطع شدن برق آسیب نمی بینند و نوسانات برق باعث از کار افتادن آن می شود و شرکت برق خسارت ناشی از این مسأله را از محل پوشش بیمه ای پرداخت می نماید البته در صورت راستی آزمایی ادعاهایی که به ثبت می رسد.

 


 
وی به اجرای طرح امید و فرصت 6 ماهه آن اشاره کرد و گفت: در قالب این طرح 27 درصد مشترکان خانگی شهری و 45 درصد مشترکان خانگی روستایی استان از تخفیف 100 درصدی بهای مصرف برق برخوردار شدند.

 

 


صبوری با تأکید بر اینکه طرح برق امید ویژه مشترکان خانگی است، اضافه کرد: در این طرح مشترکان در قالب سه گروه کم مصرف، خوش مصرف و پرمصرف دسته بندی می شوند و آن دسته که میزان مصرفشان در هشت ماهی که پیک مصرف برق نیست 80 کیلو وات و در  ماه‌های (خرداد- تیر و شهریور) 100 کیلووات در ماه باشد مورد بخشودگی قرار می گیرند و جزو مصرف کنندگان کم مصرف انتخاب می شوند.

 

 


البته صبوری به این نکته هم اشاره کرد که 6هزار و 700 خانه خالی از سکنه و خانه باغ هایی که کسی در آنها سکونت ندارد شناسایی شدند و مشمول این طرح نمی شوند.

 

 


به گفته وی 59 درصد مشترکان خانگی شهری و 49 درصد مشترکان روستایی در گروه خوش مصرف ها و 14 درصد مشترکان شهری و 6 درصد مشترکان خانگی روستایی نیز در گروه پرمصرف های طرح برق امید جای گرفتند.

 

 


در عین حال صبوری تعریفی از مشترکان خوش مصرف و پرمصرف ارائه داد و گفت: مصرف مشترکان خانگی خوش مصرف در 6 ماه غیر پیک مصرف برق بین 80 تا 200 کیلووات ساعت و در ماه های گرم از 81 تا 300 کیلو وات ساعت در ماه است و این آمار در مشتریان پر مصرف به 201 کیلووات در ساعت در ماه های غیر گرم و بیش از  301 کیلووات ساعت مصرف برق در ماه های گرم می رسد.

 

 


وی با بیان اینکه هدف در این طرح این است که اصلاح مصرف صورت گیرد و هر یک از گروه ها یک پله از مصرف برقشان کم شود و از گروهی به گروه دیگر وارد شوند، عنوان کرد: اگر این هدف محقق شود 10 درصد از مصرف برق خانگی کاسته خواهد شد و به بخش صنعت سوق داده می شود.

 

 


وی همچنین به افتتاح 71 پروژه در حوزه صنعت برق اشاره کرد و گفت: برای بهره برداری از این پروژه ها 537 میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است و 46 پروژه در مناطق روستایی و 25 پروژه هم در مناطق شهری واقع شده است.

 

 


البته صبوری پروژه شاخص صنعت برق را افتتاح سومین واحد بخار نیروگاه سیکل ترکیبی شیروان اعلام کرد و گفت: نیروگاه سیکل ترکیبی شیروان در حال حاضر هزار و 434 مگاوات برق تولید می کند که این میزان تولید بیش از چهار برابر مصرف برق استان است.

 

 

 

کد خبر 1025336

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha