به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، «نجفقلی حبیبی»، پژوهشگر فلسفه اسلامی و عضو هیات امنای سازمان اسناد و کتابخانه ملی در ادامه پویش «کتابخوانی ملی» گفت: در ادبیات ایران گفتهاند؛ بهتر زکتابخانه جای نبود و بهتر از کتابخانه نیز چیزی نبود.
وی ادامه داد: بنابراین کتابخوانی باید ملکه ذهن آدمی شود تا هر فردی براساس ذوقی که دارد کتابی را انتخاب کند.
نجفقلی حبیبی اظهار داشت: بنده براساس سوابق کاری و مطالعاتی که داشتهام، مجموعه آثار مرتضی مطهری و مجموعه کتابهای فلسفی آیتالله مصباح یزدی را برای مطالعه توصیه میکنم.
این پژوهشگر فلسفه اسلامی ادامه داد: مجموعه کتابهای فلسفی ملاصدرا بهخصوص چاپهای جدید که محققانهتر و با تصحیح بهتر و دقت بیشتری نوشته شده است؛ از دیگر آثاری است که برای مطالعه معرفی میکنم. بخشهای تفسیری و عرفانی ملاصدرا برای کسانی که قصد مطالعات دینی دارند که نگرش فلسفی نیز در بر داشته باشد، بسیار اهمیت دارد.
وی افزود: کتابهای دیگری که معرفی میکنم جنبه دعا دارد. از کتابهای حاج ملا هادی سبزواری کتاب «شرح دعاء الصباح» و همچنین کتاب «شرح دعای جوشن کبیر» را برای مطالعه پیشنهاد می کنم.
حبیبی خاطرنشان کرد: کتابهایی که معرفی کردم، دانش فلسفی خواننده را بالا میبرد و علاوه بر آن دانش عرفانی را نیز افزایش میدهد. زیرا فهم و درک دعاهایی که کلمات معصومین است، اهمیت دارد. بنابراین این کتابها نوعی نورانیت را برای قلب انسان دربر دارد و فرد ارتباط خود را با خدواند متعال حفظ میکند و در عین حالی معلومات را افزایش میدهد.
نظر شما