به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد، حجتالاسلام والمسلمین محمدجواد حاج علیاکبری لحظاتی قبل در همایش اعضای هیات مرکزی انجمنهای اسلامی دانش آموزان استان یزد با اشاره به اینکه در فضای مجازی برنامههای بسیار خوب و تازهای را میتوان انجام داد، گفت: یکی از کارهایی که میبایست همه دانش آموزان جدی بگیرند، ارتقا سواد رسانهای است چون بحث بسیار مهم و باارزشی است.
نماینده مقام معظم رهبری در اتحادیه انجمنهای اسلامی دانش آموزان با بیان اینکه شناخت فرصتها و تهدیدها در بحث سواد رسانه است که باید به آن توجه کرد افزود: نگاه و بینشی است که فرصت را به شما میدهد از این محیط جدید بهترین استفاده را از جهات معنوی انقلاب ببرید و آسیب نبینید.
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور اضافه کرد: بسیاری از آسیبهای جوانان در فضای مجازی به علت بیسوادی و کمسوادی رسانهای است چون ابعاد این مسئله را بهخوبی اشراف ندارند و بجای اینکه در این محیط صید داشته باشند، صید میشوند و خطری است که احساس میشود.
وی پرچمدار سواد رسانهای باید دانش آموزان انجمنهای اتحادیههای اسلامی باشند افزود: همه خودشان قوی باشند و هم اینکه بتوانند افراد دیگر را جذب کنند.
حاج علیاکبری در زمان طاغوت سواد جامعه ایران بسیار کم و پایین بود، اظهار داشت: در ولایت الهی اولین گروهی که تقویت میشوند بانوان هستند درحالیکه در زمان طاغوت یکی از گروههای اصلی که تحقیر میشدند بانوان بودند.
نماینده مقام معظم رهبری در اتحادیه انجمنهای اسلامی دانش آموزان ادامه داد: هر جا جاهلیت و طاغوت حاکم باشد اولین گروهی که شئون شخصیت آنها نادیده گرفته میشود، بانوان هستند که در ولایت الهی این مسئله بالعکس و بانوان در درجه بالای شخصیت قرار دارند.
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور افزود: تصویری که قبل از پیروزی انقلاب در خصوص بانوان وجود داشت، تصویر بسیار ضعیف و شرمآوری بود که برگرفته از فرهنگ غربی بود اما امام خمینی (ره) به اولین گروهی که توجه ویژه کردند بانوان بودند.
وی با تأکید بر اینکه الآن ملت ما ازنظر سیاسی و فهم عمومی یکی از قویترین مردمان جهان هستند، گفت: طی این 40 سال ملت ایران بهاندازه 400 سال رشد فکری و علمی و... کردند و شاهد تحول الهی و عنایت پروردگار بر این ملت شریف و عزیز هستیم که همچنان هم دارد.
حاج علیاکبری در ادامه با بیان اینکه انقلاب اسلامی شاهد رشد بسیار زیادی در زمینههای مختلف بوده است، اذعان داشت: در ولایت الهی هر چه جامعه ازنظر فکری، شناختی و بصیرتی قویتر باشند، کار ولایت خدا آسانتر است چون خود را بر جامعه تحمیل نمیکند ولی در زمان طاغوت برعکس این مسائل بود.
نماینده مقام معظم رهبری در اتحادیه انجمنهای اسلامی دانش آموزان با اشاره به اینکه خدای متعال فرد مؤمن، خانواده و جامعه را قوی میخواهد، اذعان داشت: فرد مؤمن اگر در اقتصاد، فرهنگ، اخلاق، معنویت و علم هر چه قویتر باشند بهتر است که این نیز خواسته خدای متعال است.
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور با بیان اینکه هنر انجمن اسلامی یک تلاش جمعی برای قوی شدن است، افزود: این جمع برای قوی شدن یکدیگر را تشویق و کمک و یاری میکنند و این احساس را در یکدیگر تقویت میکنند تا به شناخت و تفکر و قرارهای معنوی برسند.
وی با تأکید بر اینکه همکاری جمعی برای ارتقا نظام و انقلاب است، اظهار داشت: دانش آموزان اتحادیههای اسلامی باید در مسئله قوت فکری و قوت قلبی توجه داشته و برای رسیدن به آن تلاش کنند چون مؤمن باید قوی القلب و ایمان محکم داشته باشد که این مسائل هم در جوانی شکل میگیرد.
حاج علیاکبری با اشاره به اینکه سهم دانش آموزان اتحادیه انجمنهای اسلامی از بیانیه گام دوم در درجه اول معنویت و اخلاق است، اظهار داشت: برای دوره سنی مقطع دبیرستان چیزی که حرف اول را میزند قوت در اخلاق و معنویت و قوت فکری بر بنیانهای فکری و بصیرتی است که اولویت دارد.
نماینده مقام معظم رهبری در اتحادیه انجمنهای اسلامی دانش آموزان ادامه داد: در بحث ترویجی نیز مقدمه بیانیه و ادامه آن و ارائه یک روایت درست از انقلاب اسلامی، اهداف، آرمانها و افق پیشرو و مسیری که طی شده برای همکلاسیها و هممدرسهایها توسط دانش آموزان اتحادیه انجمنهای اسلامی انجام گیرد که یک اصل برای ما محسوب میشود.
نظر شما