کمیسیون ماده ۱۰ به عنوان نهاد فراقوه‌ای دخالتی در مسائل داخلی احزاب ندارد

در پی انتشار رسانه‌ای نامه یکی از اعضای حزب جمهوریت ایران اسلامی دبیرخانه کمیسیون ماده ۱۰ احزاب توضیحاتی را اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، در پی انتشار رسانه‌ای نامه یکی از اعضای حزب جمهوریت ایران اسلامی دبیرخانه کمیسیون ماده ۱۰ احزاب توضیحاتی را اعلام کرد. متن کامل توضیحات دبیرخانه کمیسیون ماده ۱۰ قانون نحوه فعالیت احزاب و گروه‌های سیاسی، بدین شرح است:

به نام خدا

با عنایت به انتشار نامه‌ای از جانب یکی از اعضای حزب جمهوریت ایران اسلامی در تاریخ ۲۷/۱۱/۹۹ در برخی از رسانه‌ها خطاب به معاون سیاسی وزارت کشور و رئیس کمیسیون ماده ۱۰ قانون احزاب و بیان مواردی پیرامون حزب مزبور، مراتب ذیل اعلام می‌گردد:

۱. مطابق مکاتبات ارائه شده به وزارت کشور در تاریخ‌های هشتم و هجدهم بهمن ماه امسال با امضای تعدادی از اعضای شورای مرکزی حزب جمهوریت ایران اسلامی، آشکار است که جلسه شورای مرکزی مورد ادعا، مطابق با شمول و مفاد ماده ۱۲ اساسنامه و وفق حدنصاب مقرر در این ماده مبنی بر حضور دو سوم اعضای اصلی شورای مرکزی برگزار نشده است. بر این اساس ملاک قانونی بودن تصمیمات در این نوع جلسات، رعایت شرایط ذکر شده در اساسنامه حزب می‌باشد، فلذا در روند رسیدگی قانونی به سایر مدعا‌ها و نکاتی که منبعث از این تصمیمات و نحوه برگزاری این نوع جلسات است ماهیتاً ورود نمی‌شود.

۲. در خصوص دیگر موارد مطروحه در نامه فوق الذکر در خصوص مسائل داخلی حزب از جمله طرح موضوع برگزاری مجمع عمومی حزب، بدیهی است بررسی‌های کارشناسی و قانونی لازم انجام شده و کمیسیون ماده ۱۰ وفق شرح وظایف و حدود اختیارات قانونی خود، به نکات و مسائل مطروحه رسیدگی و اعلام نظر خواهد کرد.

۳. در خصوص انتساب برخی اظهارات به رییس کمیسیون ماده ۱۰، اعلام می‌دارد مواضع و نقطه نظرات منحصراً به صورت رسمی توسط ایشان یا دبیر کمیسیون اعلام می‌شود؛ لذا مدعا‌های برخی افراد در هر جایگاه و سمتی به نقل از ایشان، پذیرفته و رسمی نخواهد بود.

۴. در خصوص طرح موضوع برگزاری مجمع عمومی حزب جمهوریت ایران اسلامی و دعوت از نماینده کمیسیون ماده ۱۰ جهت حضور درمجمع، اعلام میدارد مجمع عمومی که مطابق با شرایط ذکر شده در اساسنامه برگزار می‌گردد، مطابق قانون محسوب شده و در صورت رعایت مر قانون، نماینده کمیسیون نیز در مجمع عمومی حاضر خواهد بود.

۵. پیش از این نیز بار‌ها تأکید شده است که کمیسیون ماده ۱۰ به عنوان یک نهاد فراقوه‌ای و نظارتی، تلاش دارد دخالتی در امور و مسائل داخلی احزاب نداشته باشد و شرایطی را فراهم آورد که احزاب تا حد امکان، مسائل داخلی مربوطه را خودشان رفع و حل کند.

کد خبر 1028206

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha