لزوم توجه استاندار خوزستان به موضوع اشتغال و آب‌رسانی به مناطق روستایی

حجت‌الاسلام موسوی فرد بر توجه استاندار خوزستان به اشتغال جوانان، ساماندهی شبکه آب و فاضلاب استان و آب‌رسانی به مناطق روستایی تاکید کرد و گفت: ۷۰۰ روستای استان با تانکر آبرسانی می‌شود که با توجه به ظرفیت استان نباید این همه کاستی به مردم تحمیل شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «حجت‌الاسلام سید محمدنبی موسوی فرد» امروز (پنجشنبه ۳۰ بهمن) در آیین تکریم و معارفه استاندار خوزستان که در تالار امام شهرک نفت اهواز برگزار شد، با اشاره به جلسه روز گذشته مقام معظم رهبری با فاصله اظهار کرد: پس نفس برگزاری جلسات ایرادی ندارد اما باید فاصله ها رعایت شود.

 

نماینده ولی فقیه در خوزستان به استاندار جدید توصیه کرد هر سه هفته یک بار جلسه ای برای دریافت نکات الهی برگزار کند و افزود: خطاب به همه مسئولان می گویم هر آن چیزی که در عالم است برای خداوند متعال بوده و آن چیزی را که خداوند در اختیار ما قرار داده به عنوان عاریه است و باید از ظرفیت ها و امکاناتی که ودیعه الهی هستند در مسیر درست استفاده شود و به عنوان مسئول در نظام جمهوری اسلامی باید به عنوان امانت الهی ظرفیت سازی کرد.

 

وی با اشاره به جلسه سال ۱۳۷۰ بیان کرد: مقام معظم رهبری در آن جلسه فرمودند ما انقلاب کردیم که زندگی شاهانه نداشته باشیم پس زندگی شاهانه، روحیه اشرافی گری و سوار ماشین های آنچنانی شدن برای مسئولان جمهوری اسلامی ممنوع است.

 

امام جمعه اهواز ابراز کرد: مقام معظم رهبری فرمودند اگر زندگی من با زندگی کسی که قبل از من بود تفاوتی نداشته باشد، تنها یک عمامه جابه جا شده و مردم به تنهایی سختی می‌کشند.

 

وی با بیان اینکه خوزستان استانی است که بخش مهمی از ظرفیت کشور را دارد اضافه کرد: خوزستان جوانانی پرکار، مستعد و پرتلاش دارد که در ۲ سال ترسالی استان خود را نشان دادند پس باید از این شرایط استفاده کرد.

 

حجت‌الاسلام موسوی فرد سه نکته مهم در استان را از استاندار خواستار شد و تصریح کرد: اولین نکته اشتغال جوانان است که با ایجاد ظرفیت برای آنها و فعال شدن کارخانه های تعطیل یا نیمه تعطیل و ورود سرمایه گذار می توان این مشکل را حل کرد.

 

وی به پتروشیمی ماهشهر اشاره کرد و ادامه داد: سزاوار نیست جوانان در کنار چند شرکت متمول در ماهشهر بیکار باشند؛ در آبگرفتگی اخیر فقر در شهرک های ماهشهر بیداد می کرد و اگر حداقل ۷۰ تا ۸۰ درصد نیروهای بومی جذب شوند، مردم نیز بهره مندی خوبی از این سرمایه خواهند داشت.

 

نماینده ولی فقیه در خوزستان مطالبه دوم خود را آبرسانی به مناطق روستایی دانست و عنوان کرد: همچنان آبرسانی به ۷۰۰ روستای خوزستان با تانکر انجام می شود که با ظرفیت‌های موجود استان نباید این همه کم و کاستی به مردم تحمیل شود.

 

وی در پایان یاد آور شد: شبکه آب و فاضلاب در استان خوزستان نیز باید به صورت شایسته ساماندهی شود و حتی استاندار قبلی نیز خود گواه می دهد که برخی مواقع فاضلاب در آب وجود دارد، از این رو باید از پولی که به استان آمده به نحو احسن استفاده شود.

 

کد خبر 1028795

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha