به گزارش خبرگزاری شبستان، ۳۵ طرح سازوکاری صنعت آب و برق با حضور ویدئوکنفرانسی وزیر نیرو و در قالب چهل و سومین هفته پویش #هرهفته_الف_ب_ایران رونمایی شد. این پروژهها در بخشهای "اصلاح مصرف منابع"، "استفاده بهرهور از داراییها"، "ارتقای مدیریت منابع انسانی"، "تجهیز منابع مالی جدید"، "اصلاح فرآیندهای کاری در راستای شفافسازی، قانونمند کردن، تسهیل و تسریع امور، رفع گلوگاههای احتمالی بروز فساد" و "انسجام و هماهنگی بیش از پیش در سطوح مختلف استانی، منطقهای و ملی" رونمایی شد.
ارائه خدمات به مردم به صورت غیرحضوری، ایجاد و توسعه طرح هما( سامانه هوشمندسازی مراکز اتفاقات و فوریت های برق)، طرح چاوش(ارتقای رضایتمندی مشترکان از طریق بهبود ولتاژ تحویلی و راه اندازی مرکز ملی پایش کنتورهای هوشمند کشور از جمله طرح هایی است که به بهره برداری رسید.
همچنین راه اندازی طرح سنم( سامانه نظارت مکانیزه در طرح های توسعه اینمرکز زدایی و افزایش اختیارات شرکت های استانی و تعویض کابل های فرسوده شبکه توزیع با کابل خودنگهدار از دیگر طرح هایی است که همزمان با سایر طرح های سازوکاری وزارت نیرو به بهره برداری رسید.
براساس این گزارش با کاهش تلفات برق از ۱۴.۸ درصد در سال ۱۳۹۲ به ۹.۵درصد تا پایان سال ۱۳۹۹ و آزاد سازی ظرفیت نیرگاهها و خطوط انتقال به میزان سه هزار و ۲۰۰ مگاوات، کشور از ۵۰هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری بی نیاز شده و مصرف سوخت در نیروگاههای حرارتی کشور ۱۶ میلیارد لیتر کاهش یافت.
دومین مرحله افتتاح طرحهای مهم صنعت آب و برق در قالب پویش هر هفته#الف_ب_ایران فعالیت خود را از فروردینماه امسال آغاز کرد.
این مرحله از پویش، بهرهبرداری از طرحهای مهم صنعت آب و برق را برای سراسر کشورمان در شرایط سخت تحریمی به همراه داشت و نشان داد با وجود شرایط سخت تحمیل شده به کشور، قطار سازندگی دولت «تدبیر و امید» زمینگیر نشده و همچنان با قوت رو به جلو در حرکت است.
رضا اردکانیان وزیر نیرو در زمان راهاندازی این پویش به مردم قول داده بود تا پایان ۹۹، هر هفته از پروژههای مهم صنعت آب و برق در سراسر کشور رونمایی شود.
همچنین در قالب پویش هر هفته#الف_ب_ایران مقرر است از ۲۵۰ پروژه مهم صنعت آب و برق در سراسر کشور با سرمایه گذاری ۵۰ هزار میلیارد تومان بهرهبرداری شود.
نظر شما