به گزارش خبرگزاری شبستان از البرز، « جعفر داراب خانی» طی نشستی که دوشنبه ۱۸ اسفند در اداره کل دادگستری استان البرز با هدف تشریح و آموزش مشارکت و تعامل نهادهای عمومی با قوه قضائیه برگزار شد گفت: جلب مشارکت مردمی در پیشگیری از وقوع جرایم و آسیب های اجتماعی، بسیار حائز اهمیت است.
معاون قضایی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان البرز افزود: مشارکت مردمی در جریان پیشگیری از وقوع جرم به دلیل نظام مند، هدفمند و تخصصی بودن، از کارآیی و تأثیرگذاری زیادی برخوردار است.
این مقام قضایی افزود: حوزه مشارکت نهادهای مردمی شامل مشارکت در سیاست گذاری، پیشگیری از وقوع جرم، حمایت از بزه دیدگان و بازاجتماعی شدن متهمان و مجرمان، مشارکت در میانجی گری و صلح و سازش و نظارت بر اجرای قوانین است، که در این دستورالعمل در نظر گرفته شده است.
دبیر شورای پیشگیری از وقوع جرم استان البرز خاطرنشان کرد: پس از ابلاغ دستورالعمل یاد شده توسط ریاست معظم قوه قضائیه، مجموعه وظایف دستگاه ها توسط معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان البرز تهیه و تدوین و به منظور اجرا، از سوی رئیس کل دادگستری البرز به کلیة دستگاه های ذیربط استان ابلاغ شد.
نظر شما