«داوود بخشایی» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در بیرجند اظهار داشت: در 19 روستای شهرستان طبس 21 صندوق خُرد زنان جهت کمک به اشتغال و درآمدزایی فعالیت دارند.
مدیرجهاد کشاورزی طبس با بیان اینکه 801 نفر عضو صندوق های خُرد زنان در این شهرستان هستند، افزود: این صندوق ها در زمینه های مختلفی از جمله فرش، پرورش دام سبک و سنگین، صنایع تبدیلی و کشاورزی فعالیت دارند.
وی با اشاره به اینکه 2 صندوق خُرد زنان در طبس از ابتدای سال جاری تاکنون راه اندازی شده است، ادامه داد: این صندوق ها در روستاهای اسفندیار و پیکوه فعالیت خود را جهت توسعه اشتغال از ابتدای امسال آغاز کردند و در حال حاضر 64 نفر در این صندوق ها مشغول به کار هستند.
بخشایی در خصوص تاثیر راه اندازی این صندوق ها در روستاها گفت: صندوق های خُرد زنان تاثیر بسیاری در افزایش درآمد و بهبود اقتصاد خانوارهای ضعیف، اشتغالزایی، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت های فردی و اجتماعی زنان روستایی دارد.
مدیر جهاد کشاورزی طبس در ادامه بیان کرد: از طریق برنامه های آموزشی برای زنان می توان به افزایش درآمد خانوارهای کم درآمد کمک کرد و صندوق های خُرد زنان از طریق دریافت وام های کوچک برای انجام فعالیت های درآمدزا می توانند تاثیر مهمی را در زمینه اشتغال زایی در روستاها ایفا کنند.
وی با اشاره به اینکه امسال اعتباری بالغ بر 250 میلیون تومان تسهیلات به 5 صندوق خُرد زنان در طبس پرداخت شده است، ادامه داد: از ابتدای سال جاری تاکنون مبلغ 140 میلیون تومان نیز توسط صندوق ها از محل منابع داخلی به اعضا پرداخت شده است.
بخشایی به مشکلات و موانع پیش روی صندوق های خرد زنان اشاره کرد و گفت: عدم تخصیص تسهیلات بانکی کم بهره و بلند مدت یکی از مهم ترین مشکلات صندوق های خُرد زنان است که امیدواریم این مانع برداشته شود.
مدیرجهاد کشاورزی طبس در پایان بیان کرد: عدم دسترسی به بازارهای پرفروش جهت ارائه محصولات تولیدی صندوق ها و نبود برنامه های تشویقی به ارکان اصلی صندوق برای تداوم فعالیت این صندوق ها از دیگر مشکلات صندوق های خُرد زنان طبس است.
نظر شما