۹هزار میلیارد تومان از مطالبات موسسات طرف قرار داد بیمه سلامت پرداخت‌شد

رنجبران با بیان اینکه با اجرای پروژه‌های نوین سلامت، ضمن کاهش مراجعات و به حداقل رسیدن استفاده از کاغذ، پرداخت‌ها نیز تقریباً به‌روز شده، گفت: ۹هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمارستان‌ها، پزشکان خانواده و داروخانه‌ها و موسسات طرف قرار داد پرداخت شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، «حسین رنجبران» امروز(11فروردین) طی سفر به مازندران در ایام نوروز ۱۴۰۰با اشاره به برگزاری وبینار با روسای شهرستان‌ها و نشست با مدیران ستادی در سال جدید بیان کرد: در این جلسات موارد و دستورالعمل‌های کاری جدید تبیین شد، در سال جاری بحث الکترونیک کردن مدارک، بحث نظام ارجاع در بحث پزشک خانواده شهری و روستایی مدنظر است.

 

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بیمه سلامت بابیان اینکه با اجرای پروژه‌های نوین سلامت (پروژه‌های الکترونیک) شامل استحقاق سنجی، ارسال الکترونیکی اسناد پزشکی بیمه‌شدگان به سازمان‌های بیمه‌ای ، نسخه‌نویسی و نسخه‌پیچی الکترونیک به دنبال شفاف‌سازی اطلاعات خدمات بهداشتی و درمانی مردم هستیم، گفت: پرداخت به‌موقع هزینه‌های حوزه سلامت یکی از مهم‌ترین مزایای اجرای پروژه‌های الکترونیک است.

 

وی با اعلام اینکه مازندران سکاندار بحث پزشک خانواده در ایران است، گفت: این استان در این مبحث پیش قراول است، الان بحث نظام ارجاع را در چهار استان کرمان، کردستان، یزد و کهگیلویه و بویراحمد در حال فراگیر شدن است تا به همه استانها برسد.

 

وی با بیان اینکه يكي از مهم ترين كاربردهاي فناوري در گستره بهداشت و درمان، ايجاد پرونده سلامت الكترونيك است ، افزود: بحث الکترونیک کردن که در نهایت به پرونده الکترونیک سلامت ختم می شود بحث مهمی است تا مردم بتوانند بهتر و بیشتر از مواهب بیمه سلامت استفاده کنند چرا که صرفه جویی در هزینه ها صورت می گیرد و سرعت کارها را بالا می برد و به صلاح کشور است.

 

رنجبران با بیان اینکه در برنامه قانون ششم و پنجم قانون برنامه پنجم به لزوم استقرار پرونده الکترونیک سلامت اشاره و تاکید شده، اظهار کرد: در دو محور سرعت بخشیدن به خدمات سلامت و سهولت در انتظارها و ارائه خدمات مناسب صورت می‌گیرد، از جمعیت ۸۵ میلیون نفر بالغ بر ۴۲ میلیون نفر بیمه شده بیمه سلامت هستند که این نهاد عمده مردم را تحت پوشش دارد.

 

وی با اشاره به اینکه در بحث استقرار پرونده الکترونیک سلامت یکی از کارها بحث حدف دفترچه فیزیکی و روی کار آمدن دفترچه الکترونیکی است، افزود: برخی از افراد این کار را با عنوان صرفه جویی مادی بیان می کنند که ۱۲۰ میلیارد تومان پول چاپ دفترچه‌ها در طول یک سال بود البته در کنارش بحث جانمایی پرونده الکترونیک سلامت مدنظر است. استقرار دولت الکترونیک در نیمه اول ۱۴۰۰ صورت خواهد گرفت. 

 

رنجبران با بیان اینکه کسانی که در راستای الکترونیک کردن بخواهند پیش قدم شوند چون در چهارچوب نظام اسلامی و سلامت و از تاکیدات دولت است ما برایشان مشوق‌های لازم اعم از به روز پرداخت کردن را خواهیم داشت، یادآورشد: هم اکنون پرداخت ها به‌صورت هفتگی است. اما تلاش می شود پرداخت‌های الکترونیک به موقع شده و به روز پرداخت شود.

 

وی گفت: بالغ بر ۳۷ هزار موسسه طرف قرار داد داریم که از این تعداد ۹۳۰ مورد بیمارستانهای دولتی و غیر دولتی هستند.

 

رنجبران با اشاره به اینکه مشوق‌هایی در نظر گرفته‌ شد تا همراهی پزشکان برای انجام نسخه نویسی الکترونیک جلب شود، افزود: یکی از این مشوق‌ها، پرداخت سریع‌تر به واسطه اجرای نسخه نویسی الکترونیک است. امسال به ازای هر نسخه مبلغی برایشان شارژ خواهیم کرد.

 

 وی با اشاره به اینکه استان مازندران و فارس دو استانی هستند که پیشگام در بحث پزشک خانواده بودند، به ارزیابی عملکرد این استانها اشاره و بیان کرد: عملکرد استان مازندران خوب است، در بحث بیمه سلامت از پیشگامان بود.

 

رنجبران با بیان اینکه تلاش شده پرداخت‌ها باهدف ایجاد انگیزه بیشتر برای ارائه خدمت به بیماران در بحث پزشک خانواده شهری و روستایی، به‌روز شود، گفت: پرداخت ها همزمان با بیست و پنجم هر ماه صورت می گیرد.

 

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بیمه سلامت اذعان کرد:برگ برنده نظام سلامت استفاده از پزشک خانواده و پرونده الکترونیک است که این یک تکلیف قانونی است و باید در مسیر استقرار صد در صدی این مهم گام برداریم.

 

وی گفت: بیمه سلامت ظرف چند ماه گذشته مطالباتی که موسسات در سال ۹۶، ۹۷ و ۹۸ داشته به مبلغ ۶ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان که رقم درشتی هم است را پرداخت کرد که اتفاق مبارکی بود.

 

رنجبران با اشاره به اینکه با اجرای پروژه‌های الکترونیکی شدن، ضمن کاهش مراجعات و به حداقل رسیدن کاغذ، پرداخت‌ها نیز تقریباً به‌روزرسانی شده است، افزود: 9هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمارستان‌ها، پزشکان خانواده شهری و روستایی و داروخانه‌ها و موسسات طرف قرار داد پرداخت‌شده است.

 

وی با اشاره به اینکه در مسیر پرداخت به‌روز گام برمی‌داریم، افزود:  امیدواریم با استفاده از اوراق مالی و ظرفیت بانک‌ها به‌خصوص بانک رفاه مشکل خاصی نداشته باشیم و در ۱۴۰۰ از ظرفیت‌های دیگر بانک‌ها استفاده شود تا خدمات را بهتر ارائه کنیم.

کد خبر 1041835

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha