بیان حسینی مدیر کانون فرهنگی آرتا شهرستان سقز در گفتگو با خبرگزاری شبستان در کردستان در خصوص فعالیتهای کانون اظهارداشت: کانون شهرآرا به صورت رسمی از سال 96 مجوز فعالیت خود را دریافت کرد و از آن زمان تا به حال مشغول به انجام فعالیتهای فرهنگی و آموزشی است.
وی با اشاره به تعداد اعضا این کانون فرهنگی بیان کرد: مخاطبین کانون آرتا شامل تمامی ردههای سنی کودکان و نوجوانان و بزرگسالان، از هر دو طیف خانم و آقا، بهویژه دانشآموزان هستند که به بیش از500 نفر مستقیما خدمات ارائه میکند.
وی اظهار کرد: فعالیتهای شاخص کانون آرتا در چند حوزه فعالیتهای دینی، فعالیتهای آموزشی، فعالیتهای فرهنگی طراحی و اجرا میشود.
مسئول کانون فرهنگی آرتا شهرستان سقز بیان کرد: برگزاری مداوم کلاسهای آموزش قرآن کریم، برگزاری دورههای تفسیر قرآن کریم، برگزاری مراسمهای عفاف و حجاب، برگزاری مراسمهای ختم قرآن در مساجد، برگزاری همایش جایگاه علم و اخلاق در اسلام، ارائه بروشورهای آموزشی، در قالب آموزش اصول و فروغ دین و آموزش نماز، برگزاری مراسمهای بزرگ مولودی خوانی، دعوت از ماموستایان و مبشرین برای سخنرانی و برگزاری گفتمانهای دینی از جمله فعالیتهای دینی این کانون است.
حسینی به فعالیتهای فرهنگی کانون اشاره کرد و گفت: برگزاری نمایشگاههای آسیبهای اجتماعی، برگزاری همایشهای خانواده و سبک زندگی ارزشی اسلامی ایرانی، برگزاری جشنواره دف نوازی و مولودی خوانی منطقه غرب کشور، برگزاری همایشهای مشاورهای اعتیاد، طلاق، وغیره، متنوع در بزرگداشتهای ایام ملی و مذهبی، بهرهگیری از فضای مجازی برای ترویج مسائل ارزشی از جمله برنامه انجام شده است.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در ایام کرونا اظهار کرد: در ایام همهگیری کرونا کانون آرتا با بهرهگیری از آموزش اساتید، تهیه بروشورهای آموزشی، نصب پوسترهای آموزشی و بهداشتی در محل کانونها، ترویج توصیههای بهداشتی در فضای مجازی و گندزدایی و ضدعفونی مداوم کانون و محله و اهدای اقلام رایگان بهداشتی از قبیل ماسک به نیازمندان مخاطب کانون، به فعالیتهایی در حد توان خود پرداخته است.
وی افزود: عدم حمایتهای لازم مادی و معنوی مسئولین از کانونها، مشکلات معیشتی مدیران و کادر کانونها، هزینههای سنگین اجاره و رهن مکان و هزینههای جانبی و قبوض و غیره کانونها و عدم حمایت در این حوزه، تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار نگرفتن مدیران و کادر کانونها، کرونا و شرایط خاص اقتصادی و اجتماعی حاکم بر جامعه و ریزش شدید مخاطبین و درآمد کانونها، عدم اعطای تسهیلات به کانونها برای گسترش فعالیت و یا جبران خسارت، خصوصا در ایام کرونا و تعطیلیهای ناشی از آن، تعدد اعطای مجوز فعالیت به کانونها و لحاظ کمیت و عدم توجه به کیفیت از جمله مهمترین مشکلات و دغدغههایی است که کانونهای فرهنگی با آن دست و پنجه نرم میکنند.
نظر شما