فعالیت قرارگاه حضرت مهدی (عج) با ۱۵۰۰ نیرو در ۱۰ استان / ضرورت اعتماد مسئولان به نوجوانان و جوانان

سهیلی گفت: با وجود چند سال فعالیت مذهبی و فرهنگی برخی ما را دلسرد می کنند در صورتی که حضرت آقا فرمودند «نوجوانان پای کار بیایند».

خبرگزاری شبستان- سرویس فرهنگی- مریم داوری: «مهرشاد سهیلی»، متولد  1383اردیبهشت در موسیان استان ایلام است که مشغول کارهای دینی و فرهنگی در مناطق محروم و مرزی کشور است. وی کار خود را با فعالیت های مذهبی از مسجد صاحب الزمان (عج) شهر موسیان آغاز کرده زمانی که یازده سال بیشتر نداشته است. وی که از قاریان برجسته کشور است با تاسیس  موسسه فرهنگی و جهادی حضرت مهدی (عج) فعالیت های فرهنگی و دینی بسیاری را پیش می برد. سهیلی که نوجوان ترین فعال فرهنگی است با تعدادی از مراجع عظام تقلید دیدار و گفتگو داشته است. از وی دعوت به عمل آوردیم که با حضور در خبرگزاری شبستان از فعالیت ها و اقدامات خود بگوید. قسمت دوم گفتگو با وی بدین شرح است:

 

چند سال است که فعالیت مذهبی و فرهنگی می کنید؟

حدود 5-6 سال است که به فعالیت های مذهبی و فرهنگی مشغولم. قرارگاه فرهنگی حضرت مهدی (عج) با 1500 نیرو در 10 استان کشور تشکیل شده و پایگاه هایی زیرمجموعه آن هستند. از ظرفیت طلاب هم استفاده شده است. اوایل کرونا بیش از شش پویش ملی در راستای کمک به محرومان در ایام فاطمیه و محرم تشکیل شد. با دست خالی پنج میلیارد تومان مشارکت از مردم، خیرین و مسئولان جذب کردیم. از وقتی قرارگاه فرهنگی حضرت مهدی(عج) را تشکیل دادیم حتی یک میلیون تومان هم از نهاد دولتی نگرفته ایم و این یک حسن است که ما خودجوش جلو می رویم.

 

فعالیت شما در زمینه محرومیت زدایی بیشتر در چه مناطقی است و جامعه هدف شما چه کسانی هستند؟

 در راستای محرومیت زدایی به شهرهای مرزی همچون سیستان و بلوچستان می روم. با اینکه تک فرزند هستم خطرات را به جان می خرم و بسته های مواد غذایی، لوازم التحریر و لباس را به دست محرومان در مناطق مرزی می رسانم. چند روز پیش رزمایشی داشتیم و هزار بسته مواد غذایی در موسیان پخش کردیم. هدف ما کمک رسانی به مردم محروم در مناطق مرزی همچون دشت عباس است. حتی به مردمی نیازمندی که تحت حمایت سازمان های حمایتی هستند و کمک ناچیزی دریافت می کنند، کمک رسانی می کنیم. خوشبختانه خیرین به ما اعتماد کردند و به ما کمک می کنند. از خدا می خواهم به ما توفیق دهد که در این شرایط و در این سن به یاری محرومان بشتابم.

 

چه افراد ، نهادها و سازمان هایی از شما حمایت کردند؟

به یاد دارم یک اردو برای قم تشکیل دادیم و می خواستیم بچه ها را خدمت مراجع تقلید ببریم. نیاز به مینی بوس داشتیم. هر کاری کردیم به ما یک مینی بوس ندادند. در قم خدمت آیت الله مکارم شیرازی رسیدیم و ماجرا را برای ایشان تعریف کردم. ایشان خنده ای کردند و فرمودند« به این مسایل بها ندهید و کارها را پیش ببرید». ایشان این گونه مشکلات را به تندبادی تشبیه کردند که نمی تواند کاری بکند.

 

یعنی به دلیل سن کم همکاری لازم با شما نمی شد؟

 همچنان با وجود چند سال فعالیت در عرصه دینی و فرهنگی افرادی هستند که ما را دلسرد می کنند در صورتی که حضرت آقا فرمودند «نوجوانان پای کار بیایند». زندگی نامه شهدای نوجوان بسیاری را خواندم، آنها از خانواده و جان خود گذشتند، شهید شدند تا ما بمانیم. شهید فهمیده نارنجک به کمر بست و جان خود را داد. چند نوجوان داریم که مثل شهید فهمیده نارنجک ببندند و جان خود را فدا کنند؟ چند نفر داریم که در فضای مجازی فعالیت موثر کنند در صورتی که یکی از دغدغه های مقام معظم رهبری فضای مجازی است. ما در این زمینه چه کار کردیم؟ نوجوانان امروز طوری تربیت شدند که نمی توان آنها را به سر کوچه برای خرید نان فرستاد در صورتی که در دوران دفاع مقدس در جبهه های جنگ نوجوانان 11-12 ساله داشتیم. در جایی  خواندم که 13 هزار دانش آموز بسیجی در دوران دفاع مقدس به شهادت رسیدند. نوجوانانی داشتیم که اسلحه از قد آنها بلندتر بود. امثال من باید پیرو شهدای نوجوان باشیم. نوجوانان در دفاع مقدس آتش به اختیار بودند. حضرت آقا  فرمودند «نوجوانان آتش به اختیار بیایند پای کار و اقدام کنند». به نظر من آتش به اختیار یعنی کار فرهنگی و تمیز. در دوران دفاع مقدس زمانی که فرمانده هان به شهادت می رسیدند، خیلی از نوجوانان شرایط را مدیریت می کردند و آتش به اختیار بودند. در این برهه نیز می بینیم هر جا به جوانان بها دادیم، موفق بودیم اما بهانه مسئولان این است که جوانان تجربه ندارند. آیا 36 هزار دانش آموز نوجوان که در دوران دفاع مقدس جنگیدند و به شهادت رسیدند، تجربه داشتند؟ هر جا به نوجوان و جوان بها داده شده کار موفقیت آمیز بوده است.

 

خاطره ای دارید که در انجام برنامه و فعالیت های خود با مشکل مواجه شده باشید؟

بله موارد زیاد است. به خصوص که برخی از مسئولان با ما همکاری نکردند. بنده به عنوان جوان ترین نماینده حرم حضرت معصومه (س)در ایلام انتخاب شدم. کاروانی از خدام آستان حرم حضرت معصومه(س) به ایلام آمدند که با وجود شرایط سخت آنها را مدیریت کردیم. اما در نهایت باز هم برای تهیه بلیت برگشت این عزیزان دچار مشکل شدیم که با عنایت حضرت معصومه(س) کاروان مدیریت شد و دوستان راهی قم شدند.

 

با توجه به فعالیت های زیادی که دارید کسب علم و دانش چه جایگاهی در زندگی شما دارد؟

در اوایل فعالیت ، خانواده ام نگران تحصیلاتم بودند و می ترسیدند که از درس و مدرسه عقب بمانم. مرحوم آیت الله مصباح دغدغه اش این بود که درس بخوانم. بنده نیز به دستور استاد سمعا و طاعتا گفتم و تمام تلاشم این است که درس را فراموش نکنم. ایشان لطف زیادی به من داشتند. آیت الله مصباح در مراسم رونمایی از کتاب زندگی نامه بنده با عنوان «ستاره ای از غرب» حضور داشتند و از آن رونمایی کردند و این از افتخارات بنده است.

 

کد خبر 1045356

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha