ارائه بیش از ۵ هزار نفر- ساعت آموزش به متقاضیان طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در زنجان

به گفته جعفری،  ۵۴۸۸ نفر- ساعت آموزش عمومی و تخصصی به متقاضیان طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در زنجان ارائه شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، رئیس جهاد دانشگاهی استان زنجان در جمع خبرنگاران، با اشاره به عملیاتی شدن اجرای فاز دوم طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان زنجان، اظهار کرد: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در ۳۱ استان توسط وزارت تعاون، کار و رفاه‌اجتماعی به عنوان کارفرما و ناظر و جهاددانشگاهی به عنوان مجری طرح اجرایی می‌شود.

 

 

کامران جعفری تصریح کرد: به طور کلی می‌توان گفت که طرح ملی توسعه مشاغل خانگی از برنامه‌های اشتغال فراگیر است که در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی، جهش تولید، کمک و حمایت از کسب و کارهای خرد در حال اجرا است.

 

 

این مسئول، برنامه ریزی و اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان زنجان را مبتنی بر 3 فاز دانست و ادامه داد: در فاز اول شناسایی و اولویت‌بندی مزیت‌ها و هماهنگی‌های اولیه انجام شد که در نهایت قالی‌بافی، بافنده تابلوفرش، گلیم‌بافی، قلم‌زنی، خیاط لباس، ملیله‌سازی، تولیدات چرمی دست‌دوز، ویرایشگر متون، مترجم (کتاب و مقاله)، برنامه‌نویس، انیماتور، پرورش‌دهنده گوسفند و بز، پرورش‌دهنده زنبور عسل و ملحفه‌دوز به عنوان رسته‌های مزیت‌دار این استان انتخاب شد.

 

 

رئیس جهاددانشگاهی استان زنجان افزود: توانمندسازی، مشاوره و آموزش متقاضیان فاز دوم عملیاتی شدن این طرح است که در حال حاضر در مرحله اجرا بوده و آموزش‌های عمومی در راستای کسب وکار، کارآفرینی، بازاریابی و ... و آموزش‌های تخصصی در ارتباط با رسته‌های تعیین‌شده از قبیل قالیبافی، قلم‌زنی، بافنده گلیم، خیاطی، ملیله‌کاری و ... برگزار شده و این آموزش‌ها ادامه دارد.

 

 

جعفری خاطرنشان کرد: در اجرای فاز دوم، از 2352 زن و 914 مرد ارزیابی اولیه انجام شد در مرحله بعد از بین پذیرفته‌شدگان از 727 زن و 282 مرد استعداد سنجی به عمل آمد که در نهایت منجر به ارائه مشاوره و هدایت به 5170 نفر –ساعت شد. در اجرای فاز دوم این طرح 3552 نفر -ساعت آموزش عمومی و 1936 نفر-ساعت آموزش تخصصی دریافت کردند. همچنین 21 مشاور، تسهیلگر و پیشران نیز برای آموزش، مشاوره و اتصال به بازار متقاضیان، شناسایی شده است.

کد خبر 1045494

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha