رنگ مسجد از انتخابات حذف نشود

حجت الاسلام کلباسی با اشاره به اینکه حذف رنگ مسجد از انتخابات، حذف معنویت و اخلاق را در پی دارد، گفت: اسلام در سایه انقلاب سربلند است و تفکر عدم جدایی دین ازسیاست باید به عنوان مسئله ای مهم در مساجد متبلور شود.

حجت الاسلام مجتبی کلباسی، قائم مقام ستاد اقامه نماز با تاکید بر این که تمام حرکت های اجتماعی دنیا به ویژه انقلاب ها ریشه در عقاید، فرهنگ و ساز و کارهای آن جامعه دارد، به خبرنگار شبستان گفت: انقلاب اسلامی واقعه ای بزرگ و ماندگار در تاریخ است و بدون شک با توجه به صبغه اسلامی و انتساب آن به عقیده اسلامی با اجزای این فرهنگ و پایگاه های مرتبط با آن ارتباطی مستحکم داشته است.


وی با اشاره به نزدیک شدن انتخابات و بیان این که مساجد و مدیران حاضر در این امر وظیفه سنگینی بر دوش دارند، گفت: اگر رنگ مسجد از انتخابات حذف شود بسیاری از چیزهای دیگر نیز از انتخابات حذف خواهد شد. مساجد می توانند با کمک رسانی در اجرای برنامه های انتخاباتی در گرم کردن جریان انتخابات فعال باشند و با ارائه راهکارهای مناسب مردم را در انتخاب کاندیداهای اصلح انتخاباتی هدایت کنند.


قائم مقام ستاد اقامه نماز با بیان این که مردمی بودن انقلاب ایران به رسمیت شناخته شده و مردم برای پیشبرد اهداف آن همواره باید دست به دست هم بدهند تاکید داشت: مدیران مساجد موظف به ترغیب مردم به حضور در عرصه ها و صحنه های انتخابات هستند تا مردم با آگاهی از اهمیت انتخابات همواره در صحنه اجتماع حضور داشته باشند.


وی افزود: مساجد می توانند فرصت های مناسبی در اختیار کاندیداهای منتخب قرار دهند تا کاندیداها قادر باشند به راحتی با مردم صحبت کنند و برنامه هایشان را به طور کامل با آنان در میان بگذارند تا مردم احساس کنند هدف کاندیدای مورد نظرشان باز کردن راه های رشد معنوی، فرهنگی و مادی آنان است.


حجت الاسلام کلباسی با اشاره به این که در تاریخ اسلام دین هرگز از سیاست جدا نبوده است، گفت: با توجه به این که اسلام در سایه انقلاب سربلند است تفکر عدم جدایی دین از سیاست باید به عنوان مسئله ای مهم در مساجد متبلور شود.


حجت الاسلام کلباسی رفع مشکلات دوره انتخابات را از وظایف مهم ائمه جماعات دانست و گفت: ائمه جماعات به دلیل پیوند و ارتباط مستقیم و مستمری که با مردم دارند لازم است برای جلوگیری از ایجاد خلل در ارکان جامعه و نظام در برابر کسانی که به قصد طرفداری از کاندیدایی خاص راه را برای فعالیت و تبلیغ کاندیدایی دیگر می بندند، ایستادگی کنند و با شناسایی نقاط آسیب و اختلاف و رفع تناقضات و اختلافات آنان را به یکدیگر نزدیک و نزدیک تر کنند.


وی اضافه کرد: لازم است ائمه جماعات مساجد با در پیش گرفتن رفتار متعادل و صحیح و بدون طرفداری از جناح و تشکل انتخاباتی مشخص، صحنه را برای حضور مردم باز کنند تا با این روند، هم مردم را به حضور در مساجد ترغیب و تشویق کنند و هم مساجد نقش مهم و تاثیر گذار خود را در برنامه انتخابات کشور ایفا کنند.


وی مساجد را پایگاه مهمی برای شکل گیری انقلاب اسلامی عنوان کرد و گفت: با مطالعه در تاریخ و وقایعی که در ایجاد و روند شکل گیری انقلاب تاثیر داشته است می توان گفت مساجد همواره در طول تاریخ محور حرکات انقلابی، منبع اجتماعی و تاثیر گذار و جایگاه شعور انقلابی محسوب می شدند.


حجت الاسلام کلباسی با اشاره به واقعه ملی شدن صنعت نفت، کودتای 28 مرداد و نهضت مشروطیت که مساجد را به عنوان پایگاه انقلابی خود انتخاب کرده بودند، گفت: تاریخ وقایع و رویدادهای شهرهای مختلف ایران در زمان پیش از پیروزی انقلاب اسلامی گواه است که اولین نهادهای انقلابی و کمیته های مردمی در مساجد که زنجیرهایی به هم پیوسته و پایگاه های مهم هدایت و پشتیبانی هستند، شکل گرفته اند.


وی گفت: در جریان پیروزی انقلاب اسلامی ایران در برابر رژیم خودکامه، مساجد علاوه بر فعالیت های دینی مانند برپایی نماز و گردهمایی های مذهبی، در اتحاد و هماهنگی مردم بسیار موثر بودند و بر این اساس ائمه جماعات، سخنرانان و رهبران مساجد با راهنمایی و مشاوره با مردم آنان را سازماندهی و پشتیبانی می کردند.

پایان پیام/

 

کد خبر 104675

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha