مساجد برای حفظ اسلامیت و جمهوریت فعالانه وارد عمل شوند

عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی با تأکید بر بهره‌گیری از ظرفیت مساجد برای تحقق مردم‌سالاری دینی گفت: برای حفظ اسلامیت و جمهوریت نظام، مساجد باید بیش از دیگر مراکز فعال وارد شوند.

حمیدرضا ترقی، عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی با اشاره به اینکه مساجد یکی از مهم‌ترین مراکز ایجاد انگیزه دینی در مردم برای شرکت در انتخابات هستند به خبرنگار شبستان گفت: بدون شک اگر ما به سمت جامعه‌سازی اسلامی حرکت کنیم نقش محوری مساجد در این امر، امری اجتناب‌ناپذیر و غیرقابل‌ انکار است.

 

وی افزود: مساجد باید مهم‌ترین مرکز ترویج جامعه‌سازی اسلامی بر مبنای دین باشند تا بتوانند جامعه متدین کشور را در صحنه سیاسی پرشور و بانشاط حفظ کنند.

 

ترقی خاطرنشان کرد: بدون تردید اگر غلبه جامعه متدینین بر افراد بی‌تفاوت در عرصه سیاسی حفظ شود و نقش اصلی اداره کشور و مشارکت اصلی مردم در سرنوشت کشور به دست مؤمنین داده شود این نقش از عهده مساجد برمی‌آید و ائمه جماعات، مأمونین و نمازگزاران مساجد هستند که با تلاش و فعالیت سازمان‌دهی شده و تشکیلاتی می توانند این امر را محقق کنند.

 

وی ادامه داد: بر همین اساس به نظر می‌رسد در مقاطعی که نظام جمهوری اسلامی به حضور متدینین برای حفظ اسلامیت و جمهوریت نظام نیاز دارد مساجد باید بیش از مراکز دیگر فعال شوند. از آنجا که در جامعه مدینه‌النبی نقش مساجد در این رابطه پررنگ‌تر از جوامع غربی و نظام‌های جامعه مدنی است، بنابراین مساجد نیز باید این نقش را با جدیت و برنامه‌ریزی ایفا کنند.

 

ترقی با تأکید بر اینکه باید تمام فرصت‌ها و ظرفیت های مساجد برای حضور آگاهانه و متعهدانه گسترده مردم در انتخابات و تحقق مردم‌سالاری دینی به کار گرفته شود، تصریح کرد: در حال حاضر با توجه به اینکه گرایش مردم ایران به احزاب گرایش گسترده‌ای نیست و درصد کمی از مردم به احزاب توجه دارند از این رو باید نقش مساجد در جامعه اسلامی پررنگ‌تر و قوی‌تر باشد تا بتواند خلاء توجه به احزاب در جامعه را به لحاظ سوق دادن به انتخاب آگاهانه و صحیح مطابق با نیازهای انقلاب و آرمان‌ها  محقق کند.

 

عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی ادامه داد: در چنین شرایطی مساجد نه تنها باید نقش روشن‌گرایانه‌ای در مقابل توطئه‌های دشمن و جریان‌های مخالف داشته باشند بلکه می‌توانند نقش هدایت‌گرانه مطلوبی در زمینه مهندسی افکار عمومی جامعه متدین داشته باشند.

 

گروه‌گرایی در مساجد مطلوب نیست

این فعال سیاسی با اشاره به اینکه سیاست ما با دیانت ما یکسان است، اذعان کرد: در عرصه سیاسی باید بر مبنای دیانت حرکت کرد، در این میان مساجد نمی‌توانند دور از تبلیغات سیاسی شوند. تبدیل مساجد به گروه‌گرایی و استفاده برای دعواهای گروهی اقدام مطلوبی نیست که باید در این رابطه دقت‌های لازم را انجام داد تا موجب سوء استفاده از این مکان و موقعیت نشود.

 

عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی با تأکید براینکه باید کارکرد سیاسی مسجد همچون کارکرد عبادی آن در جامعه تبیین شود، گفت: در صورت تبیین هم‌طرازی و موازی بودن جایگاه عبادی مسجد با جایگاه سیاسی زمینه‌ساز توجه مردم به بعد سیاسی و مشارکتی مردم در صحنه انتخابات فراهم می شود.

پایان پیام/

 

کد خبر 111590

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha