زبان سرود قابلیت مخابره فرهنگ یک ملت را به جهان دارد

حجت الاسلام موسوی از سرود با توجه به قابلیت خوب برای بیان احساسات و موضع‌گیری‌های یک ملت، به عنوان زبان‌گویای یک ملت نام برد و افزود: زبان سرود قابلیت مخابره فرهنگ یک ملت را به جهان دارد.

به گزارش خبرنگارخبرگزاری شبستان ازاستان سمنان؛حجت الاسلام «سید علی موسوی»در مراسم تجلیل از مدیران گروه های سرود کانون های فرهنگی هنری مساجد شهرستان سمنان ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان ابراز داشت: ماه مبارک رمضان فرصتی مناسب برای ارتباط بیشتر با خداوند متعال است و همه ما باید نسبت به توجه به قران و عبادت خداوند بیشتر برنامه ریزی داشته باشیم.

 

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان سمنان سرود را یکی از راهکارهای جذب کودکان و نوجوانان دانست و افزود: سرود با روحیات کودکان و نوجوانان سازگار است و می‌توان از این ظرفیت و پتانسیل استفاده کرد.

 

وی سرود را یکی از مهمترین قالب های گفتمان سازی هنری نام بردوگفت: در قالب سرود می توان مفاهیم پیچیده را به زبان ساده منتقل کرد و با این نگاه رواق سرود فضایی در مسجد است که کشف و تقویت استعداد های جوان در حوزه سرود های مذهبی و انقلابی را بر عهده دارد.

 

حجت الاسلام موسوی با بیان اینکه گروه های سرود کانون های مساجد در برنامه های ابلاغی از سوی ستاد کانون های فهما مشارکت بیشتری داشته باشند،افزود: مدیران گروه های سرود با همکاری مدیران کانون های مساجد اثار خود را در رواق سرود در طرح ملی ایران قوی و سایر طرح های ابلاغی از سوی ستاد در سامانه بچه ای مسجدبارگذاری کنند.

 

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان سمنان گفتمان سازی مفاهیم دینی با زبان هنر و افزایش استفاده از محصولات هنری دین محور و جاذبه آفرینی در مساجد را از اهداف رواق سرود برشمردوبیان کرد: کشف ،پرورش و به کارگیری خلاقیت های هنری بچه های مسجد در رشته سرود و تولید آثار فاخر در این رشته نیز از دستاورد های مهم این رواق به شمار می روند.

 

وی سرود را بیانگر فرهنگ  و برآمده از عمق دل و جان مردم دانست و افزود: استان سمنان و بویژه شهرستان سمنان در زمینه سرود از وضعیت مطلوبی برخوردار است و می توان از این ظرفیت برای تقویت گروه های سرود در سایر نقاط استان نیز بهره مند شد.

کد خبر 1046787

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha