ضرورت توزیع و مدیریت عادلانه آب کشاورزی ماسال

پورحضرت توزیع و مدیریت عادلانه آب بین مزارع کشاورزی ماسال را خواستار شد و گفتد: شرایط را باید به گونه‌ای مدیریت کرد که بدون کوچکترین مشکل به مرحله برداشت محصول برسیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ماسال، «وحید پورحضرت» امروز(شنبه، 28فروردین) در جلسه شورای اداری این شهرستان که در محل فرمانداری برگزار شد اظهار کرد: متاسفانه بارها شاهد عدم نظم و انضباط در مجموعه ادارات شهرستان بوده‌ایم.

 

فرماندار ماسال با بیان اینکه عدم حضور به موقع مدیران در ادارات و عدم سکونت مدیرانی که عضو شورای مدیریت بحران هستند از جمله بی‌نظمی‌هایی است که در این شهرستان دیده می‌شود افزود: ما باید از حضور و مدیریت مدیران به نحو شایسته در راستای ارائه خدمت به مردم استفاده کنیم.

 

وی با بیان اینکه در حوزه کشاورزی هفت هزار اراضی داریم که 10 درصد این اراضی کانال آبخور هستند و از کانال فومنات تغذیه می‌شوند گفت: 6 هزار هکتار باقی مانده به صورت سنتی، از طریق 43 سردهنه‌ موجود که منشعب از رودخانه‌های شهرستان است، از طریق 32 آب‌بندان و یا چاه‌های عمیق مدیریت می‌شوند.

 

پورحضرت تصریح کرد: شرایط اقلیمی سال گذشته به ویژه در فصل زمستان و اکنون پیش‌بینی‌های آتی نشانگر این است که چالش‌هایی را در استان گیلان در زمینه تامین آب کشاورزی و شرب در برخی از مناطق خواهیم داشت.

 

فرماندار ماسال توزیع و مدیریت عادلانه آب بین مزارع کشاورزی ماسال را خواستار شد و خاطرنشان کرد: شرایط را باید به گونه‌ای مدیریت کرد که بدون کوچکترین مشکل به مرحله برداشت محصول برسیم.

 

وی با اشاره به اینکه بیش از یک سال از درگیر بودن جهان از بیماری کرونا می‌گذرد اظهار کرد: تلاش‌های مضاعفی در حوزه‌های مختلف در سطح ملی، استان و شهرستان در راستای مدیریت این بیماری شده است.

 

پورحضرت با بیان اینکه مردم همکاری‌های خوبی در راستای مقابله با کرونا داشته‌اند افزود: تصمیماتی که در این زمینه گرفته می‌شود به صورت کشوری است و در این ستاد یک شخص حرف اول و آخر را نمی‌زند بلکه نماینده‌ای از همه قوا در این ستاد حضور دارند.

 

فرماندار ماسال گفت: ممکن است بنا به اقتضای زمان تصمیماتی گرفته شود که دچار فراز و نشیب‌های شویم منتها به عنوان نماینده دولت در شهرستان تابع سیاست‌گذاری‌های ملی هستم.

 

وی با اشاره به اجرای طرح مدیریت هوشمند محدودیت‌ها متناسب با وضعیت و روند بیماری کووید 19 در شهرستان‌های کشور تصریح کرد: در این طرح وظایف دستگاه‌هایی که به نوعی تخصصی و ناظر بر امورات مربوط به کرونا هستند مشخص شده است.

 

پورحضرت با بیان اینکه همه مردم جامعه باید پروتکل‌های بهداشتی را جدی گرفته و از تجمعات جلوگیری شود خاطرنشان کرد: مردم باید همکاری کنند و هر زمان مردم با مسئولان همراه باشند به موفقیت دست یافته‌ایم.

 

فرماندار ماسال اظهار کرد: متاسفانه شهرستان ماسال در زمینه صدور اسناد روستایی در سطح استان عملکرد قابل قبولی ندارد و انتظار می‌رود مدیران دستگاه‌های مربوطه تلاششان را بیشتر کنند.

 

وی با اشاره به پیگیری اجرایی شدن ماده چهار قانون ساماندهی برای امور مسکن افزود: یکی از مطالبات عمومی مردم همین موضوع است که بنیاد مسکن و منابع طبیعی باید در این زمینه تلاش وافری داشته باشند.

 

پورحضرت با بیان اینکه یکی از اقدامات ارزنده دولت تحقق مسکن محرومان است گفت: سه هزار واحد مسکن محرومین به عنوان سهمیه استان گیلان در سال 99 تا کنون بوده که از این میزان 233 واحد سهم شهرستان ماسال است.

 

فرماندار ماسال تصریح کرد: از سهمیه فوق 158 واحد به مرحله 100 درصد رسیده است و  انتظار می‌رود با بهره‌گیری از ظرفیت‌های قانونی در راستای ارائه خدمات مطلوب در زمینه اجرای مابقی واحدهای مسکونی هم تلاش وافری صورت گیرد.

 

وی با اشاره به مدیریت پسماند بیان کرد: در سال گذشته و تعطیلات نوروزی سال جاری اقدامات خوبی توسط شهرداران و بخشداران در سطح شهرستان صورت گرفته است.

 

پورحضرت با اشاره به سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره انتخابات شورایهای اسلامی شهر و روستا اظهار کرد: انتخابات یکی از مهمترین مقوله‌های سیاسی کشور است و باید زمینه مشارکت حداکثری مردم پای صندوق‌های رای را فراهم کنیم.

 

فرماندار ماسال با بیان اینکه باید به گونه‌ای شرایط را رقم بزنیم که انتخابات خوبی را رقم بزنیم خاطرنشان کرد: انتخابات مربوط به کلیت نظام است و مختص یک حزب، جناح و قشر خاصی نیست و مبنای ما در انتخابات قانون و اصل بی‌طرفی است.

 

 

کد خبر 1046903

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha