وجود ۳۰۴ تشکل کارگری و کارفرمایی در گیلان/ دستمزد کارگران ایده‌آل نیست

علیزاده از وجود ۳۰۴ تشکل کارگری و کارفرمایی در گیلان خبر داد و گفت: دولت برای افزایش پرداختی به کارگران تاکنون اقدامات چشمگیری انجام داده است اما میزان دستمزد پرداختی به کارگران هنوز ایده‌آل نیست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، «عباس علیزاده» شامگاه(شنبه، 11 اردیبهشت) در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری ضمن تبریک فرارسیدن روز جهانی کارگر با بیان اینکه 432 هزار نفر کارگر و کارفرما در استان مشغول فعالیت تولیدی و اقتصادی هستند عنوان کرد: از این تعداد حدود 72 هزار نفر کارفرما و مابقی کارگران در بخش صنعت و صنوف مختلف مشغول ارائه خدمات هستند.

 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان از وجود 304 تشکل کارگری و کارفرمایی در استان گیلان خبر داد و با تاکید بر اینکه این تشکل‌ها در زمینه مطالبات صنفی خود با دولت همراهی می‌کنند تصریح کرد: دولت در ادوار گذشته سعی کرده با تقدیم لایحه به مجلس قانون کار را اصلاح کند و امنیت شغلی کارگران همواره یکی از دغدغه‌هایی بوده که وجود داشته است.

 

وی تامین امنیت شغلی کارگران را یکی از مطالبات جدی تشکل‌های مختلف کارگری از نمایندگان مجلس خواند و ابراز داشت: ما در اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و در دیدار چهره به چهره‌ای که با نمایندگان مجلس داریم تلاش می‌کنیم دغدغه‌ها و مطالبات به حق جامعه کارگری را به سمع و نظر نمایندگان مجلس برسانیم.

 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان همراهی دولت و مجلس برای رفع مشکلات کارگران را لازم و ضروری خواند و اذعان کرد: یکی دیگر از مطالبات این روزهای جامعه کارگری عدم تناسب حقوق و دستمزد کارگران با تورم و گرانی‌ها است که برای نخستین بار توسط دولت تدبیر و امید نسبت به افزایش پرداختی به کارگران اقدام شد.

 

علیزاده با تاکید بر اینکه در بحث پرداختی‌ها و حقوق و دستمزد کارگران هنوز به سطح ایده‌آل نرسیده‌ایم اضافه کرد: ما همواره شرمنده کارگران هستیم و از مشکلات آنان باخبریم از طرفی باید گفت اتفاقاتی که در طول سه سال گذشته در بحث افزایش حقوق و دستمزد کارگران اتفاق افتاد نظیرش در 40 سال اخیر قابل مشاهده نیست.

 

وی افزایش 39 درصدی دستمزد پرداختی به کارگران در سال 1400 را از دیگر اقدامات مثبت دولت ذکر کرد و با اشاره به اینکه وعده‌هایی در مورد افزایش حق مسکن کارگران هم داده شده است یادآور شد: برای حل مشکل تاخیر در پرداخت دستمزد کارگران و حقوق‌های معوقه آنان نیز بازرسان کار را به حوزه‌های تولیدی و اقتصادی اعزام می‌کنیم.

 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان با تاکید بر اینکه تعداد بازرسی‌های انجام شده در سال 98 از کارگاه‌های فعال استان به بیش از 14 هزار مورد رسید خاطرنشان کرد: در سال 99 و با وجود شیوع گسترده ویروس کرونا بازرسی‌های ما از کارگاه‌های گیلان بیش از هزار و 500 مورد افزایش و به عدد 15 هزار و 265 فقره رسید.

کد خبر 1052797

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha