به گزارش خبرگزاری شبستان، زهرا پورقربان گفت: برای فعالیتهای ادبی نیازی به بودجههای کلان و هزینههای سنگین نیست. اگر مسؤولان به محفل ادبی مسجد جوادالائمه توجه کنند به خوبی به این امر پی میبرند و میتوانند با الگوبرداری از آن در جهت رشد ادبیات بکوشند.
پورقربان جشنواره شهید حبیب غنیپور را بنا شده بر پایه صداقت و حقیقت دانست و به ستاد خبری یازدهمین دوره این جشنواره گفت: یکی از نقاط قوت این جشنواره حقیقت و درستی آن است. این جشنواره بر خلاف دیگر جشنوارههای ادبی به دور از هیاهو برگزار میشود.
وی ادامه داد: وجه تمایز آن با دیگر جشنوارهها صداقت و حقیقتی است که در این جشنواره جریان دارد. مسؤولان و برگزارکنندگان این جشنواره شعار نمیدهند و در سکوت و بدون تبلیغات و بزرگنمایی در راستای رشد ادبیات کشور میکوشند.
وی افزود: روح شهید غنیپور در این جشنواره جریان دارد، فضای ساده و صمیمی آن، داوریهای عادلانه، صداقت و راستی برگزارکنندگان و قانونمندی از ویژگیهای این جشنواره است. همین شاخصهها مردم را به این جشنواره جذب کرده و جشنواره شهید حبیب غنیپور امروز در دل فضای ادبی کشور اتقاق بزرگی تلقی میشود.
این نویسنده محفل ادبی مسجد جوادالائمه را الگوی خوبی برای مراکز ادبی دانست و تصریح کرد: مراکز ادبی این روزها با تمامی امکاناتی که در دست دارند به خوبی نمیتوانند برای پیشبرد ادبیات داستانی کشور بکوشند. مسجد جوادالائمه الگوی خوبی است تا ما بفهمیم برگزاری یک محفل ادبی نیازمند تجملات و بودجههای کلان نیست.
پورقربان گفت: میتوان در فضایی کوچک و صمیمی علاقهمندان به داستان و داستاننویسی را گرد هم آورد و با نقد و بررسی و همچنین آموزش به رشد ادبیات کشور کمک کرد.
وی تصریح کرد: ما باید در ادبیات اصالت را زنده نگه داریم و از افراط و تفریط بپرهیزیم. لازم نیست برای پویایی فضای ادبی به دنبال امکانات و تجهیزات خاصی باشیم. مساجد فضای خوبی برای فعالیتهای فرهنگی هستند. مردم میتوانند در کنار عبادت فعالیتهای فرهنگی و ادبی انجام دهند.
پایان پیام/
نظر شما