«مظفر نادری» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در شیروان اظهار داشت: جشنواره علمی پژوهشی در شیروان برگزار می شود که 10 محور دارد و در حوزه محور ادبیات حضور فعالی دارد.
معاون متوسطه آموزش و پرورش شیروان با اشاره به اینکه ما میتوانیم در تمام ابعاد شیوه نامه حضور فعال داشته باشیم بیان کرد: لازمه این کار داشتن نیروهای فعال و متخصص در رشته های مختلف متناسب با محورهای جشنواره علمی پژوهشی است.
نادری در خصوص جذب کتابهای اهدایی همکاران برای پژوهش سرا معاونت متوسطه و همکاری های لازم تاکید و عنوان کرد: آثار ارسالی جشنواره علمی پژوهشی که تا ۱۷ اردیبهشت در شیروان باید داوری شود توسط همکارانی که از حوزه معاونت آموزش متوسطه به عنوان داور به پژوهش سرا معرفی خواهند شد باید صورت بگیرد و در سامانه همگام ثبت شود.
وی تصریح کرد: شیروان در سال گذشته دانش آموزانی داشته است که موفق به کسب مدال و جوایز کشوری در جشنواره علمی پژوهشی شده اند.
وی خاطرنشان کرد: دانش آموزان این شهرستان از توانمندی ها و پتانسیل هایی بالایی برخوردار هستند که تاکنون موفق به کسب بسیاری از رتبه های برتر در حوزه آموزش و علمی، المپیاد، قبولی کنکور و غیره شده اند که خود افتخاری برای شهرستان است و جای تقدیر و تشکر از معلمان و والدین و زحمت بی شائبه آنان دارد.
اینک 30 هزار دانش آموز در 421 آموزشگاه شهری و روستایی شیروان زیر نظر سه هزار فرهنگی تحصیل می کنند.
نظر شما