به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، «مهدی مخبری»، امروز (سه شنبه 21 اردیبهشت) در نشست خبری نخستین همایش تحولات نوین در عرصه آموزش، ادبیات و ترجمه در زبان انگلیسی، که در دانشگاه «زند» شیراز برگزار شد، گفت: همایش تحولات نوین در عرصه آموزش، ادبیات و ترجمه در زبان انگلیسی در جنبه های مختلف، آموزش زبان انگلیسی نظیر ترجمه و سایر موضوعات مرتبط با زبان انگلیسی در موسسه آموزش عالی «زند» شیراز در روز 29 اردیبهشت برگزار می شود.
رئیس همایش تحولات نوین در عرصه آموزش، ادبیات و ترجمه در زبان انگلیسی، با اشاره به اینکه توسعه علم پژوهش و افزایش آموزشی جامعه یکی از مولفه های این دانشگاه است، افزود: برای توسعه علم و دانش خود را موظف می کند که با همایش های مختلف و پژوهش این کار را دنبال می کند.
وی با اشاره به اینکه جز موسسات پیشتاز و پیشرو است، اظهار کرد: دانشجویی که در این موسسه تحصیل می کند در مهارت آموزی هم تسلط پیدا می کند و علاوه بر مدرک تحصیلی، مدرک مهارت را هم دریافت کند.
مخبری با تاکید بر اینکه دانشگاه نسل سوم و چهارم جز سیاست های دانشگاه های جهانی است اما دانشجویان علاوه بر توانایی علمی، پژوهش و مهارت داشته باشد، افزود: حل مسائل و موضوعاتی که جامعه با آن روبروست یکی از اهداف این دانشگاه است.
وی با اشاره به اینکه این همایش از سال 98 به مدت 2 سال برنامه ریزی شده است و در کشور و خارج از کشور اطلاع رسانی شده است، اضافه کرد: پژوهشگران زیادی با همایش در ارتباط بوده اند و ما به عنوان یک موسسه غیرانتفاعی در کنار دانشگاه شیراز و سایر دانشگاه های استان فعالیت علمی داریم.
مخبری با اشاره به اینکه یکی از مسائلی که بیشتر از گذشته احساس می شد، نیاز به هماهنگی محققین کشور و خارج از کشور بوده است، اضافه کرد: گسترش فضای عمومی و مجازی باعث شده است که نیاز به استفاده از آخرین دستاوردها که به زبان انگلیسی بوده است، احساس می شد.
وی افزود: این همایش دومین همایشی است که توسط دانشگاه «زند» شیراز برگزار می شود، در سال 96 همایش در خصوص زبان و ادبیات فارس برگزار شد و طوری برنامه ریزی شده است که این همایش ادامه یابد.
این مقام مسئول گفت: انسان ها تا زمانی که احساس نیاز نکنند، دنبال موضوعی نروند، دانش آموز ضرورت آموزش زبان خارجی را احساس و برای این موضوع اقدام نمی کند و برای زبان انگلیسی نیاز به لابراتورهای مختلف دارد و اینکه به صورت حرفه ای به آموزش و پرورش به زبان انگلیسی پرداخته نمی شود، به خاطر همین است که دانش آموز احساس نیاز نکرده است.
نظر شما