به گزارش خبرگزاری شبستان در کردستان، پیمان اسکندری مدیر تعاون روستایی استان کردستان در دیدار با سید جمیل احمدی مدیرکل آموزش فنی و حرفهای این استان با اشاره به نقش کلیدی مهارت در توسعه و رونق پروژههای صنعتی و تولیدی استان در بخش کشاورزی اظهار کرد: مهارت افزایی و تربیت نیروی کار ماهر، چالش اصلی استان در رونق پروژه های صنعتی و تولیدی در حوزه کشاورزی است.
وی افزود: ایجاد مراکز جوارکارگاهی و بین کارگاهی مهارتی در دستور کار اتحادیههای روستایی قرار میگیرد.
وی ارتقاء سطح مهارتی سهامداران و افراد شاغل در واحدهای صنعتی، تولیدی و خدماتی و همچنین کشاورزان را ضامن توسعه و پیشرفت فعالان این حوزه دانست و گفت: عدم آموزشهای لازم و فقدان مهارت کارگران میتواند لطمات و خسارات جبران ناپذیری را بوجود آورد که ادارهکل آموزش فنی و حرفهای استان کردستان در این زمینه میتواند راهگشای سهامداران باشد.
مدیر تعاون روستایی استان کردستان یکی از اولویتهای اصلی پروژههای صنعتی، تولیدی و خدماتی در بخش کشاورزی را مهارتآموزی و مهارت افزایی ذکر کرد و گفت: با همکاری دو جانبه و نیاز سنجیهای آموزشی این حوزه در سالجاری گامهای بلندی را در حوزه توانمندسازی مهارتی افراد شاغل برمیداریم.
وی با اشاره به عضویت بیش از 183 هزار نفر به عنوان سهامدار در سازمان تعاون روستایی استان گفت: تعاون روستایی استان کردستان دارای ظرفیت و پتانسیل مناسبی جهت ایجاد و رونق اشتغال در استان کردستان است که با تبدیل 17 هزار هتکار از اراضی دیم استان به آبی این ظرفیت و پتانسل در سال های اخیر چند برابر شده است.
سید جمیل احمدی مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان کردستان نیز در این دیدار با اشاره به رسالت سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور بیان کرد: این سازمان متولی اصلی ارائه آموزشهای مهارتی غیر رسمی در سطح کشور است که تربیت نیروی ماهر و کارآمد در بخشهای مختلف، توانمندسازی افراد شاغل در بازار کار و ارائه آموزشهای مهارتی به افراد جویای کار تنها بخشی از فعالیتهای سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور است.
وی افزود: این سازمان 16 گروه هدف را برای بهرهمندی از آموزشهای مهارتی برای خود تعریف کرده است که شامل کلیه اقشار جامعه اعم از افراد ساکن در شهرها، روستاها، سربازان وظیفه، زندانیان، زنان بدسرپرست و بی سرپرست، ساکنین سکونتگاههای غیررسمی، دانشجویان و غیره میشود که این امر خود نمود گستره آموزشهای مهارتی در سطح جامعه است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان کردستان لازمه دستیابی به پیشرفت و توسعه در محیط کار را ارائه آموزشهای مادامالعمر به فعالان حوزههای مختلف دانست و اظهار کرد: راهاندازی واحدهای تحقیق و توسعه، مدیریت نوآوری و آموزش سه مؤلفه اصلی واحدهای صنعتی، تولیدی و خدماتی موفق است که در این بین آموزش و توانمندسازی افراد از جایگاه ویژهای برخوردار است.
احمدی با اشاره به برنامههای سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور در سالجاری گفت: طرح ایجاد مراکز جوارکارگاهی و بین کارگاهی صنعتی، خدماتی و تولیدی براساس ماده 110 قانون کار جمهوری اسلامی ایران و با هدف پیوند مهارت و صنعت و توانمندسازی افراد شاغل در حوزههای مذکور در این سازمان کلید خورد که خوشبختانه استان کردستان به عنوان استانی پیشرو در ایجاد این مراکز در سطح کشور شناخته شده است.
وی از آمادگی این ادارهکل برای اعطای مجوز به کلیه واحدهای صنعتی، تولیدی و خدماتی سطح استان برای راهاندازی مراکز جوارکارگاهی و بین کارگاهی خبر داد و گفت: خوشبختانه قانونگذار مشوقهای خوبی را برای واحدهای تولیدی که اقدام به راهاندازی این مراکز میکنند در نظر گرفته است به طوری که براساس تبصره 2 ماده 38 قانون مالیات بر ارزش افزوده واحدهای صنعتی، تولیدی و خدماتی که اقدام به راهاندازی مراکز جوارکارگاهی و بین کارگاهی میکنند به همان میزان سرمایهگذاری در این حوزه از معافیتهای مالیاتی بهرهمند خواهند شد.
احمدی ابراز امیدواری کرد تا با تعامل و همکاری دو سویه شاهد رشد و توسعه تعاونیهای روستایی در سطح استان باشیم.
نظر شما