به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «حمیدرضا رحیمی» در مراسم آغاز به کار ، طرح «رسانه، همیار سلامت» و رونمایی از کارت خبرنگار «همیار سلامت»، اظهار کرد: کادر بهداشت و درمان، اصحاب رسانه و مردم به عنوان ۳ راس یک مثلث سلامت هستند و هر زمان شاهد همکاری این ۳ راس بودیم در کنترل بیماری هم موفق بودیم و بلعکس هر گاه که این همکاری کمرنگ شده شاهد اوج گرفتن ابتلا به بیماری، بستری افراد بیشتر و افزایش آمار جانباختگان بودیم.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: خروج از بحران کرونا در صورتیکه صورت میپذیرد که همگان خود را امر پیشگیری و مبارزه با این بیماری مسئول بدانند، درست است که حوزه سلامت در راس قرار دارد، اما تا همکاری شایسته مردم نباشد تلاشهای مدافعان سلامت هم نتیجه مورد انتظار را در پی ندارد.
«علی بیرجندی نژاد» هم در این مراسم ضمن با اهمیت خواندن ارتباط سازنده رسانهها با کادر بهداشت و درمان در انعکاس صحیح اخبار و همچنین آگاهسازی جامعه و ارتقای سواد سلامت مردم، گفت: در کنترل پاندمی کرونا نقش کلیدی رسانهها بیش از پیش عیان شد درخشش کادر بهداشت و درمان با مجاهدت جهادگونه و وصفناشدنی اصحاب رسانه به بهترین شکل ممکن به تصویر کشیده شد.
رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد ضمن تاکید بر لزوم ارتقاء سواد سلامت جامعه، افزود: انتظار جامعه پزشکی از اصحاب رسانه این است که اطلاعات موثق و علمی را از مراجع معتبر چون دانشگاه و سازمان نظام پزشکی دریافت و ارائه نمایند تا اطلاعات غیرعلمی در این میان رنگ باخته و در نزد افکار عمومی بی اعتبار شوند.
در بخش دیگری از این مراسم «مجتبی محمودی» تاکید کرد: ما همواره قدردان و سپاسگزار کادر بهداشت و درمان که حقیقتاً لایق عنوان «مدافعان سلامت» هستند و در نبرد با کرونا این ویروس نامرئی از جسم و جان خود مایه گذاردند هستیم.
مدیرعامل خانه مطبوعات خراسان رضوی ضمن اشاره به همراهی اصحاب رسانه با کادر بهداشت و درمان، تصریح کرد: خبرنگاران از همان روزهای آغازین پاندمی کرونا وارد میدان شدند و در ارائه اخبار و اطلاعات دقیق، صحیح و موثق از هیچ تلاشی فروگذار نکردند، در طول مدت ۱۷ ماهه کرونایی بسیاری از خبرنگاران هچون کادر درمان بارها و بارها برای تهیه اخبار و گزارش در آیسییوها و مراکز بستری بیماران کرونایی حضور پیدا کردند.
وی ادامه داد: از میان اهالی رسانه مشهد ما خبرنگارانی داشتیم که بهشدت درگیر بیماری شده و روزهای زیادی را در آیسییو بستری بودند و حداقل انتظار ما از مسئولان امر این است که اصحاب رسانه را بیش از پیش دریابند و پیش از پرپرشدنشان آنان را حس کنند.
در ادامه این مراسم «محسن نصرپور» نیز خاطرنشان کرد: صداوسیما در کنار سایر اصحاب رسانه تلاش کرد تا با ایجاد آگاهی و رفع نگرانی از مردم و هم چنین تولید فیلمهای آموزشی نقش اطلاعرسانی خود را بهموقع ایفا نماید.
مدیرکل صداوسیمای خراسان رضوی با ذکر این نکته که در ایام بحران کرونا پخش هزار ساعت برنامه زنده از حرم مطهر رضوی داشتیم تا روحیه معنوی مردم تقویت شود، تاکید کرد: آنچه که امروز اهمیت کار رسانه را در موضوع سلامت برجسته میکند پرهیز از شک و شبهه در عرصه اطلاع رسانی سلامت است چرا که اگر اعتماد مردم از دست برود بازگشت آن بسیار سخت خواهد بود.
همچنین «محمدمهدی مومنی» گفت: دو گروه کادر درمان و خبرنگاران در طول ۱۷ ماهه کرونایی بدون یک ثانیه دورکاری فعالیت کردند که قطعاٌ این رشادتها و از خودگذشتگیها در ذهن همگان تا ابد باقی می ماند.
مدیرکل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی افزود: مشهد یکی از برترین عملکردهای کشور را در موجهای ۴ گانه کرونایی داشته است و یکی از بهترین عملکردهای این شهر در زمان موج چهارم بحران کرونا بود که درخشش کادر بهداشت و درمان در این خصوص با هنرمندی اصحاب رسانه بهخوبی به تصویر کشیده شد.
نظر شما