به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، زلزله ۲۹ بهمن ماه سال 99 خسارات زیادی به مردم شهر سیسخت وارد کرد به نحوی که اگر نگوییم کل شهر ویران شد بلکه باید گفت سیسخت به ویرانهای تبدیل شد که همه مردم این شهر و بسیاری از روستاهای اطراف از این بابت دچار خسارتهای سنگین و به عبارتی غیر قابل جبران شدند.
آن گونه که مسئولان مرتبط می گویند تعداد هزار واحد مسکونی ۱۰۰ درصد تخریب شده و بسیاری از واحدهای مسکونی نیز دچار خسارت با درصدهای بالا شدند.
از روز نخست زلزله سیسخت آیت الله سید نصیر حسینی نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد در کنار مردم حضور یافت و به طور متناوب و هر هفته یا هر ۱۰ روز یکبار نماینده رهبری با حضور میدانی در شهر سی سخت پیگیر وضعیت زلزلهزده شد.
نماینده ولی فقیه در استان بیش از هر چیز پیگیر وضعیت ساخت و ساز در شهر زلزله زده سیسخت و روستاهای اطراف است همچنین در آخرین سفر خود به این شهر پیگیر وضعیت واحدهای زلزله زده شهر پاتاوه و روستاها شد و از مسئولان خواست تا آنها را در بازسازی فراموش نکنند.
آیتالله حسینی با حضور در برخی از مناطق شهری و معابر و خیابانها پای درد دل مردم نشست و مشکلات آنها را از نزدیک شنید و این مشکلات را به مسئولان مربوطه در همان محل منتقل کرد.
در سفر نماینده ولی فقیه به شهر سیسخت بیشتر مردم از پایین بودن تسهیلات ارائه شده از سوی دولت گلایهمند شده بودند چرا که با ۱۸۰ میلیون تومان کار چندانی نمی توان انجام داد.
مردم شهر سیسخت در بازدید نماینده ولی فقیه از وی می خواستند تا در خصوص افزایش تسهیلات با مسئولان استان و کشور رایزنی داشته باشد.
نماینده ولی فقیه در استان در این بازدید که با همراهی امام جمعه همچنین مسئول ستاد بازسازی شهر سیسخت و معاون فرماندار همراه بود با اشاره به درخواستها و گلایههای مردم گفت: مردم شهر سیسخت در زلزله آسیب بسیاری دیدند که باید این آسیب و ضرر هم به صورت حداکثری جبران شود.
آیتالله حسینی با بیان اینکه بخش زیادی از گلایههای مردم به حق و خواسته آنها حداقلی است، تصریح کرد: گرانی مصالح و بالا بودن دستمزدها و آشفتگی بازار موجب شده که هزینه ساخت و ساز بالا برود و مردم نتوانند آنگونه که می خواهند واحدهای مسکونی تخریب شده خود را بسازند.
نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد در ادامه با اشاره به این که علاوه بر مردمی که منازلشان در زلزله به کلی تخریب شده و بیخانمان شدهاند مستأجرین نیز دچار همین مشکل شدهاند گفت: مستاجر به کسی میگویند که خانه و کاشانه نداشته و در سی سخت تعداد زیادی مستأجر بعد از زلزله آواره و سرگردان شدند و تعدادی از آنها در یک واحد اقامتی ساکن شدهاند که باید مشکل آنها در حد توان و هرچه زودتر پیگیری و برطرف شود.
آیتالله حسینی در ادامه سفر خود به شهر سی سخت با حضور در قرارگاه جهادی حاج احمد متوسلیان با سردار حاج سعید قاسمی مسئول این قرارگاه دیدار و گفتوگو کرد.
حاج سعید قاسمی در این دیدار به اقدامات جهادی و ساخت چند واحد مسکونی در منطقه زلزلهزده سیسخت و روستاهای اطراف اشاره کرد و گفت: ما تا آخر در کنار این مردم خواهیم ماند و در حد توان به آنها کمک میکنیم.
وی افزود: علاوه بر ساخت چندین واحد مسکونی مسجد و حسینیه و همچنین مدرسه روستای سرمور که در زلزله آسیب دیده را نیز مرمت خواهیم کرد.
سردار سعید قاسمی از اقدامات فرهنگی در منطقه زلزله زده سیسخت سخن به میان آورد و گفت: در کنار ساخت و سازها برنامه فرهنگی متعددی تاکنون برگزار کردهایم.
نماینده ولی فقیه در استان هم در این بازدید اظهار کرد: حاج سعید قاسمی در گفتار و عمل خود تاکنون فردی انقلابی و جهادی و ولایتمدار نشان داده و علاوه بر مواضع انقلابی در فعالیتهای جهادی نیز درخشیده است.
حسینی با بیان اینکه در زلزله سیسخت جهادگران سهم به سزایی در رسیدگی به امورات زلزلهزدگان داشتند، تصریح کرد: نظام جمهوری اسلامی به واسطه همین حرکت های جهادی تاکنون سربلند و موفق بوده است.
در پایان این دیدار نماینده ولی فقیه به همراه حاج سعید قاسمی مسئول گروه جهادی مهندسی حاج احمد متوسلیان از ساخت و سازها در روستای سرمور بازدید به عمل آورد.
نظر شما