مردم و نظام پیروز بزرگ این انتخابات و حماسه بودند/حالا نوبت مسئولان است

شریعتمداری با بیان اینکه پیروز بزرگ این انتخابات و حماسه؛ مردم و نظام بودند، گفت: اکنون نوبت مسئولان است تا وظایف خود را انجام دهند.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، حسین شریعتمداری شب گذشته (شنبه 29 خرداد) در برنامه نگاه یک شبکه یک سیما با اشاره به برگزاری این دوره از انتخابات ریاست جمهوری گفت: حضور پرشور مردم در انتخابات حماسه بزرگی است و با توجه به شرایط خاص این دوره حماسه ای که این بار آفریده شد به مراتب برتر و قابل تبلیغ تر از انتخابات پیشین است.

 

مدیرمسئول روزنامه کیهان با بیان اینکه میزان آراء نسبت به دفعات گذشته متفاوت بود، گفت: هر چیزی را باید در جای خودش ارزیابی کرد؛ آن چیزی که این بار اتفاق افتاد, اگر نگوییم یکی از سرنوشت سازترین و با اهمیت ترین انتخابات ریاست جمهوری در طول حیات مقدس جمهوری اسلامی ایران بوده است؛ حداقل می توانیم بگوییم یکی از برترین ها و با اهیمت ترین ها بود. با چیزی شبیه جنگ احزاب روبرو بودیم. در جنگ احزاب یا همان خندق که در صدر اسلام اتفاق افتاد, همه جریانات مخالف پیامبر خدا و اسلام, اختلافات خود را کنار گذاشتند و به دشمن اصلی خود یعنی اسلام پرداختند و علیه آن متحد شدند بنابراین در جریان جنگ احزاب همه آمده بودند. در جریان انتخابات اخیر هم، همه دشمنان آمده بودند؛ از جمله دشمنان تابلودار اصلی که علنی وارد صحنه شده تقریباً از یک تا دو سال پیش به میدان آمده بودند

 

شریعتمداری با بیان اینکه زمانی که مردم، مشکلات عدیده ای را می بینند و احساس می کنند که کاری برای آن نمی شود، دو حالت در ذهنشان احتمال وجود دارد، گفت: آنها یا احساس می کنند که نمی خواهند کاری را انجام دهند و یا احساس می کنند نمی توانند کاری را انجام دهند؛ در هر دو حالت به یأس و ناامیدی می رسند. مردم ما با این مشکل به شکل عدیده و پر دامنه روبرو بودند؛ در کنار آن، زمزمه های پنهان و نیمه پنهانی را داشتیم که سعی می کردند مردم را ناامید کنند و به نامیدی ها دامن بزنند.

 

وی با اشاره به این که در کنار همه این مسائل، کرونا هم بود، افزود: کرونا جهان را به هم ریخت و مانع از تجمعات است و مسافرت های نامزدها و حضور آدم ها را هم با مشکل روبرو کرد. در انتخابات فرانسه اعلام شد که 20 درصد از کاهش مشارکت به علت کروناست و در کشور ما هم از حدود یک ماه پیش اعلام شده بود که کرونا حداقل 11 درصد در کاهش میزان مشارکت در انتخابات مؤثر خواهد بود و این واقعیت است. در چنین وضعیتی و در کنار رجز خوانی های دشمنان و توطئه های آشکار و پنهان, چنین اتفاقی افتاد؛ در این مسیر سنگلاخ حرکت کردیم و اگر همه این مسائل را کنار هم بگذاریم حماسه ای که این بار آفریده شد به مراتب برتر و قابل تبلیغ تر از انتخابات پیشین است.

 

 

شریعتمداری با اشاره به این که دموکراسی و مردم سالاری در کشورمان در مقایسه با کشورهای منطقه از درجه بالایی برخوردار است و در برخی کشورهای منطقه حتی نمی دانند صندوق رأی چیست، افزود: عربستان , 40 نوجوان زیر 18 سال محکوم به اعدام با شمشیر دارد و زمانی که دبیر کل سازمان ملل به این مسأله اعتراض کرد, عربستان, سازمان ملل را به قطع کمک های مالی تهدید کرد و ”گوترش“ نه تنها از بیانیه خود عقب نشست بلکه عربستان را رئیس کمیته حقوق بشر سازمان ملل کرد. از امثال سازمان ملل چه انتظاری داریم؟ در کشور ما کوچکترین اتفاق را بزرگ جلوه می دهند اما در کشورهایی مانند فرانسه که در یک شب هزار خودرو را آتش می زنند پوشش خبری نمی دهند و آن را کوچک جلوه می دهند.

 

وی درباره اینکه چرا دیگران تا این اندازه بر روی ایران تمرکز رسانه ای دارند؟ گفت: علت آن این است که قطب بندی جهان را به هم زدیم و دشمنی ها از این جا ریشه می گیرد. این بار بیشترین بحث علیه انتخابات ما انجام شد و تقریباً هیچ رسانه خارجی نبود که این کار را نکرده باشد. در منطقه ما هیچ کشوری مثل ما نیست و رسانه های خارجی به آنها نمی پردازند و این نشان دهنده اهمیت جمهوری اسلامی است.

 

شریعتمداری با اشاره به این که انقلاب ما به دیگر کشورها صادر شده است، گفت: دشمنی ها به علت جایگاه ویژه کشور ماست. پیروز بزرگ این انتخابات و حماسه؛ مردم و نظام بودند و این نشان دهنده این است که مردم پای کار هستند و در صحنه حضور دارند و اکنون نوبت مسئولان است تا وظایف خود را انجام دهند.

 

وی با تاکید بر اینکه خواست مردم؛ خواست ایده آلی آن چنانی هم نیست، گفت: دلیلی ندارد قیمت مسکن هفت برابر شود یا قیمت جنس ها هر روز افزایش یابد و ارزش پول ملی تا این اندازه سقوط کند؛ همه این ها راهکار دارد البته این توقع به جایی نیست که دولت جدید بلافاصله پس از روی کار آمدن, همه مشکلات را حل کند؛ مشکلاتی که پدید آمده است و وضعیتی را که دولت جدید باید تحویل بگیرد؛ رفع این مشکلات زمان می برد و به هماهنگی همه دستگاه ها و همراهی و همدلی مردم نیاز دارد. همین اندازه که مردم ببینند کارهایی انجام می شود، نه این که احساس کنند کسی به فکر آنها نیست.

 

شریعتمداری با تصریح این نکته که حل مشکلات نباید به کندی انجام شود و به قول مقام معظم رهبری باید کار جهادی انجام شود، ادامه داد: جزو شش کشور جهان هستیم که توانستیم واکسن کرونا را تولید کنیم و این کار توسط جوان هایی با میانگین سنی حدود 26 تا 27 سال انجام شده است؛ این موضوع نشان می دهد توانمندی در کشورمان وجود دارد اما باید این توان داخلی را به کار بگیریم.

کد خبر 1068244

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha